FC Barcelona er tvunget til at sælge spillere og godkender derfor Ansu Fati-afgang

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FC Barcelona er tvunget til at sælge spillere og godkender derfor Ansu Fati-afgang

Fati i venskabskampen mellem Barça og Vissel Kobe.
Fati i venskabskampen mellem Barça og Vissel Kobe. Profimedia
Barcelona planlægger sit transfermarked uden signings og med afgangene af Sergio Busquets (35) og Jordi Alba (33) håber Barcelona på at tjene penge i vinduet. For at gøre det har de dog brug for salg. Ansu Fati (20) optræder i denne sammenhæng i den første række af salgbare spillere sammen med Ferran Torres (22).

I fredags diskuterede Laportas ledelse og chefen for trænerstaben transfers, salg og endelig forlængelsen af træneren, som ankom i 2022 på en reduceret løn på grund af hans manglende erfaring i europæisk fodbold.

Nu er Xavi Hernández' situation en anden. Den tidligere Barcelona-kaptajn er La Liga-mester og fremstår som den ideelle langsigtede træner for klubben. Fansene respekterer ham, spillerne sætter pris på hans ledelse, og han føler sig godt tilpas i sin elskede klub.

Barcelona er dog i økonomiske problemer, og Xavis ønske om kontinuitet kommer derfor i anden række. Barças prioritet er at sælge, og efter fredagens møde ser det ud til, at der er dukket muligheder op for at tjene penge.

Tydeligt defineret angreb

Xavi har defineret sit angreb. Lewandowski, Raphinha og Dembélé starter inde. De andre er tvunget til at vænne sig til et begrænset antal minutter. Bestyrelsen har i den forbindelse erklæret Fati og Ferran som til salg.

Fati er den spiller, der har flest muligheder for at forlade Camp Nou. Spilleren, som er af egen avl, kan sælges for en stor sum penge. I øjeblikket venter Fati på tilbud; nogle Premier League-klubber ville have ham på lån. Barça vil dog forsøge at "tjene penge" på ham, da Xavi mener, at det bedste for playmakeren er, at han kommer ind i en rytme.

Træneren har i sidste ende valgt at presse på for Fatis afgang. Han kan ikke garantere det nødvendige tempo. Den forreste linje er struktureret, og Fati bevæger sig ind i en ubehagelig position, der tvinger ham til at træffe en beslutning.