Lionel Messi er stadig tvivlsom til Paraguay-kvalifikationskampen, siger træner Scaloni

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lionel Messi er stadig tvivlsom til Paraguay-kvalifikationskampen, siger træner Scaloni

Messi til træning
Messi til træningReuters
Argentinas anfører Lionel Messi er stadig tvivlsom til VM-kvalifikationskampen mod Paraguay, sagde landstræner Lionel Scaloni onsdag.

Messi var med i verdensmestrenes trup på trods af, at han er sat ud af spillet på grund af det muskelproblem, han pådrog sig for en måned siden, og som har holdt ham ude af spillet for hans amerikanske hold Inter Miami.

Scaloni sagde, at angriberen havde trænet godt forud for kampen på torsdag.

"For ham er endnu en træningssession vigtig, og jeg vil tale med ham for at beslutte, om han skal spille eller ej, men jeg skal tale med ham først, og frem for alt skal jeg være sikker på, at han kan starte," sagde Scaloni til journalisterne.

"Vi har en anden kamp om fire dage mod Peru, og det er ikke så let at definere, om han er til rådighed, det vigtigste er, at han føler sig godt tilpas. Det, der beroligeros, er, at hvis han ikke er fit, vil den, der erstatter ham, gøre det lige så godt."

Truppen indeholdt ikke de skadede Angel Di Maria og Angel Correa, men derimod Paulo Dybala, som pådrog sig en knæskade, da han spillede for AS Roma i søndags.

"Vi ved, at de er vigtige fravær, men dem, der kommer (for at erstatte dem), er meget dygtige og kan endda blive," tilføjede Scaloni.

Argentina er vært for Paraguay på Estadio Monumental i Buenos Aires, før de møder Peru i Lima den 17. oktober.