Norsk fodbold-præsident undskylder for skuffende VM: "Vi må være brutalt ærlige"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Norsk fodbold-præsident undskylder for skuffende VM: "Vi må være brutalt ærlige"

Norge blev slået ud i ottendedelsfinalen
Norge blev slået ud i ottendedelsfinalen Reuters
Norge indfriede ikke sit potentiale eller forventningerne ved dette års VM for kvinder, sagde det norske fodboldforbunds præsident, Lise Klaveness, onsdag.

Norges problemfyldte kampagne stoppede med et 3-1-nederlag til Japan i ottendedelsfinalen lørdag efter interne stridigheder og skuffende resultater på banen.

"Alt i alt er det et mesterskab, som vi er skuffede over, og som vi alle må tage ansvar for," sagde Klaveness til den norske tv-station NRK onsdag.

"Jeg vil gerne sige undskyld til alle vores tilhængere, som havde håbet på noget endnu mere."

Klaveness erkendte, at Norge havde været heldige på deres vej til ottendedelsfinalen, og udtrykte bekymring over, at de seneste præstationer ikke havde levet op til standarden.

Selvom åbningsnederlaget på 1-0 til værterne fra New Zealand ikke var nær så slemt som 8-0-nederlaget til England ved EM sidste år, var det stadig pinligt og lagde grunden til endnu en nedslående kampagne.

"Vi er nødt til at indse, at vi i tre af de sidste fire mesterskaber har klaret os dårligere, end vi forventede," tilføjede Klaveness.

"Hvor er vi om to år, hvor er vi om fire år, og er vi ved at falde bagud? Det er det, vi har gjort de seneste år, og det er ikke det, vi har tænkt os at gøre. Vi går i offensiven."

Klaveness sagde, at målet var at færdiggøre en vurdering af problemerne inden udgangen af august, som skulle omfatte forbundet, spillerne, trænerne og støttepersonalet.