Modric jagter trofæ med Kroatien: Spiller så længe jeg kan

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Modric jagter trofæ med Kroatien: Spiller så længe jeg kan

Modric jagter trofæ med Kroatien: Spiller så længe jeg kan
Modric jagter trofæ med Kroatien: Spiller så længe jeg kanPhoto by Denis LOVROVIC / AFP
17 år og 164 kampe.

Luka Modric har en landsholdskarriere, som de fleste fodboldspillere kun kan drømme om at matche.

Men den 37-årige kroatiske playmaker er ikke færdig.

"Jeg nyder at spille for landsholdet, og hver gang, jeg er med, føler jeg mig forpligtet. Så længe jeg har det sådan, og så længe jeg kan hjælpe, ser jeg ingen grund til at stoppe", siger Modric ifølge Reuters.

Han erkender, at tiden for et landsholdstop nærmer sig.

"Jeg har mere eller mindre truffet en beslutning, men jeg vil først ud med den efter turneringen", siger Modric til HRT Sport med henvisning til Nations League-slutspillet i Holland.

VM-sølv i 2018 og VM-bronze i 2022 er betydelige milepæle for Kroatien, men der mangler et trofæ. Det kan komme i denne uge, hvor Kroatien i første omgang møder værtsnationen Holland onsdag.

Den kroatiske landstræner, Zlatko Dalic, finder blandt andet optimisme i de to sejre over Danmark i gruppespillet.

"Vi havde problemer i de to første udgaver af Nations League, men nu har vi opnået et stort resultat med sejrene over Frankrig og Danmark og førstepladsen i vores gruppe".

"Det er en stor bedrift at være mellem de fire bedste hold i Europa. Det er allerede en succes, men vi er kommet for at vinde trofæet. Det har vi arbejdet hårdt for", siger Dalic.

Det er tredje gang, at der skal findes en vinder af Nations League i et slutspil mellem fire hold. Kroatien er med for første gang, mens både Holland, Spanien og Italien var været med før.

Spanien tabte 1-2 til Frankrig i finalen i 2021, og Holland tabte 0-1 til Portugal i 2019.

Hjemmebanen i Rotterdam forpligter og gør hollænderne til favorit, men Kroatiens resultater aftvinger også stor respekt.

"Vi er nødt til at gøre vores bedste for at slå dem. De kan gøre ondt på os på forskellige måder. Deres midtbane hører til på højeste niveau", siger Hollands anfører, Virgil van Dijk, ifølge uefa.com.

Spanien og Italien afvikler deres semifinale i Enschede torsdag.