Flot mål af AGF's Bisseck kunne ikke redde tyske U-21 europamestre fra kæmpe skuffelse

Bitter start: Trods overtal kunne Tysklands U21-landshold ikke komme længere end uafgjort mod Israel.Profimedia
AGF Yann Ariel Bisseck kom på scoringstavlen, da Tysklands forsvarende U-21 europamestre fik en skidt start på dette års slutrunde med skuffende 1-1 mod Israel trod en mand i overtal i store perioder af kampen. Brændte straffespark fra Youssoufa Moukoko og Jessic Ngankam i den kraftige regn i Kutaisi gjorde resultatet endnu mere skuffende for tyskerne.

Anfører Yann Aurel Bisseck fra AGF scorede det udlignende mål for tyskerne, men derefter forblev "Die Mannschaft" alt for ufarligt, især offensivt på trods af at Eden Karzev blev udvist i 1. halvlegs sidste minut.

Kampfakta: Tyskland vs. Israel

Karakterer til spillerne: Tyskland vs. Israel
Karakterer til spillerne: Tyskland vs. IsraelFlashscore

DFB-holdet, som ikke er en af de helt store favoritter til titlen på grund af flere afbud og fravær, er dermed allerede under pres på søndag mod Tjekkiet. På sidste spilledag i den indledende runde skal de møde favoritterne fra England den 28. juni.

Moukoko misser straffespark - Israel straffer Tyskland

I midterforsvaret fik Schalkes Henning Matriciani overraskende lov til at starte ved siden af Bisseck, mens Kölns Denis Huseinbasic blev betroet pladsen i midterforsvaret. Mod israelerne, som Tyskland havde slået to gange i EM-kvalifikationen,, startede de tredobbelte europamestre med et stort pres.

Kevin Schade blev nedlagt i den første aktion i modstanderens straffesparksfelt, men Youssoufa Moukoko - hvis markedsværdi på 30 millioner EURO er dyrere end hele det israelske hold (20 millioner) tilsammen - formåede ikke at passere målmand Daniel Peretz. På den anden side scorede Dor Turgeman på israelernes første farlige kontraangreb og tog føringen - og fik Bisseck til at se ret gammel ud.

U21-EM 2023: Bisseck scorer i regnen - Tyskland kan ikke udnytte overtal

Et par hundrede tyske fans trodsede den vedvarende georgiske regn på det åbne Ramaz Shengelia Stadium - og fik et prompte svar fra deres hold. Efter et præcist frispark fra midten af banen af playmaker Angelo Stiller, nikkede Bisseck en fortjent udligning ind.

Det lykkedes for tyskerne at få bolden i nettet igen efter 37 minutter, da et skud fra Josha Vagnoman gik i mål, men Moukoko var dømt offside.

Kort før pausen blev israelerne reduceret til ti mand, da Karzev og venstrebacken Luca Netz kom begge skævt ind på bolden, og den franske dommer Willy Delajod gav meget kontroversielt israeleren hans andet gule kort.

Kampens statistik
Kampens statistikFlashscore

Det skabte plads til tyskerne, men Moukoko og Yannick Keitel var de store syndere med masser aaf brændte chancer mod et israelsk hold, hvor især målmanden Daniel Peretz udmærkede sig.