Viborg-anfører kigger opad i tabellen trods trist stime

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Viborg-anfører kigger opad i tabellen trods trist stime

Jeppe Grønning i samtale med dommeren under kampen mod Brøndby
Jeppe Grønning i samtale med dommeren under kampen mod BrøndbyLars Møller/Ritzau Scanpix
Selv om Viborg FF kun har vundet en enkelt kamp i de seneste seks forsøg i Superligaen, så føler cheftræner Jacob Friis og spillerne, at holdet er inde i en opadgående formkurve.

Viborg-anfører Jeppe Grønning afviser, at der er krisestemning på holdet, som i sidste sæson kæmpede med højt oppe i tabellen.

"Nu blev jeg spurgt sidste gang inden kampen mod AGF, om vi var i krise, hvis vi tabte. Så vandt vi. Så var ikke i krise. Nu tabte vi til Brøndby, og så er vi i krise".

"Vi arbejder med vores præstationer, og jeg synes, at der er klar pil op i præstationerne", siger Jeppe Grønning.

Viborgs eneste sejr i de seneste seks ligakampe kom netop mod AGF for en uge siden. Men derudover har der været langt mellem de gode Viborg-resultater.

Viborg solgte inden denne sæson profiler som Elias Achouri og Anton Gaaei. De afgange kan godt mærkes på holdet, erkender anføreren.

"Vi startede sæsonen mindre godt. Vi vidste, at det ville tage noget tid at spille holdet sammen. Jeg køber, at vi skal til at vise nu, at vi kan præstere. Det gjorde vi mod Brøndby", synes jeg.

"Og vi samler på gode præstationer. Det er den måde, vi evaluerer os selv på", fastslår Jeppe Grønning.

Han kigger stadig kun opad i tabellen og har ikke opgivet ambitionen om at gentage sidste sæsons bedrift i ligaens bedste halvdel.

"Vi tror på, at vi har kvaliteten til at komme op i top-6. Og vi kan også se, at vi matcher de fleste tophold. Men der er noget skarphed, der gør forskellen. Det så vi også mod Brøndby", mener Jeppe Grønning.

Viborg-træner Jacob Friis ser trods de skuffende resultater ikke kun fremskridt i kampene, men også på træningsbanen og i relationerne mellem flere af de nye spillere.

"Jeg er fortrøstningsfuld på Viborgs vegne. Efter at vi har ævlet en masse om, at vi har solgt ud og snakket om nye spillere og relationer, så begynder der at komme noget stabilitet på nogle områder".

"Der er stadig meget at forbedre, men det er det, jeg er sat i verden til", siger Viborg-træneren.