Vejle Boldklub opgraderer målmandsgruppen med slovensk keeper

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vejle Boldklub opgraderer målmandsgruppen med slovensk keeper

Igor Vekic er klar i Vejle
Igor Vekic er klar i Vejlewww.vejle-boldklub.dk
25-årige Igor Vekic binder sig til Vejle i de kommende tre sæsoner.

Der bliver hård kamp om pladsen mellem stængerne, når Vejle på ny skal optræde i Superligaen efter sommerferien. Igor Vekic er ny mand i målmandsgruppen og det glæder naturligvis Marius Adrian Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub.

"Han er en spiller, som vi kender indgående, og som vi har hentet gode anbefalinger om fra nøglepersoner, som har arbejdet tæt med ham", siger sportschefen i en pressemeddelelse og uddyber:

"Igor har længe præsteret på et højt niveau, og det har han gjort i ligaer, som er sammenlignelige med 3F Superligaen. Derudover har han også været inde omkring det slovenske A-landshold. Igor besidder en stærk karakter, og som målmand kan han gøre en afgørende forskel for VB såvel nu som i de kommende år. Jeg er meget tilfreds med, at Igor har valgt vores projekt her i Vejle til".

Vekic kommer til Vejle fra klubben Bravo, som spiller i hjemlandet Slovenien. SIdste sæson var målmanden dog lånt ud til Pacos Ferreira fra Portugal. Her spillede han 10 kampe i den seneste sæson.

Vekic ser frem til mødet med Vejle og Nørreskoven

"Jeg er virkelig glad for at have min fremtid på plads her i klubben. Vejle Boldklub er en klub med gode faciliteter og en stor organisation omkring holdet, og forholdene er imponerende. Jeg glæder mig helt vildt til at spille på Vejle Stadion og møde fansene. Jeg kan love alle en ting: at jeg vil arbejde hårdt med stor ydmyghed og dedikation", siger Vekic til klubbens hjemmeside.

Igor Vekic skal i første omgang tage kampen op med engelske Nathan Trott, der var førstekeeper i sidste sæson.