Iver Fossum er bekræftet som den nyeste ulv i flokken i FC Midtjylland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Iver Fossum er bekræftet som den nyeste ulv i flokken i FC Midtjylland

Iver Fossum og Thomas Thomasberg poserer
Iver Fossum og Thomas Thomasberg posererwww.fcm.dk
Den 26-årige norske midtbanespiller har underskrevet en 3-årig aftale med FC Midtjylland.

FC Midtjylland opruster i jagten på at viske sidste sæson katastrofale sæson væk. I den forbindelse har nu skrevet kontrakt med transferfrie Iver Fossum, der kommer til klubben efter af have spillet i AaB.

”Vi ønsker konkurrence på holdet, og Iver kommer med stor erfaring fra Bundesligaen, det norske landshold og senest AaB, hvor han har lavet mange mål og assists. Som type er han dynamisk og dygtig til at komme i feltet, hvilket er et godt match med vores måde at spille på”, siger sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse fra FC Mistjylland.

Fossum selv glæder sig naturligvis til at komme i gang i sin nye klub.

”Midtjylland er en fantastisk klub med store ambitioner. Jeg kommer hertil for at vinde titler og spille i Europa, og ud fra de snakke, jeg har haft med ledelsen og Thomasberg, flugter vores fælles mål”, siger Fossum til klubbens hjemmeside.

”Jeg har spillet mod Midtjylland mange gange, og jeg ved, der er mange kvalitetsspillere i truppen. Jeg har flere gange tænkt, at det kunne være fedt at være på den anden side, da jeg ser et godt match mellem mine kvaliteter og den måde, klubben spiller på”, slutter nordmanden.

Iver Fossum har foruden AaB og snart FC Midtjylland, spillet fodbold i Hannover og Strømsgodset.