Rundens hold i Superligaen: Vilde Viborg-spillere og solide midtjyder pryder holdet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens hold i Superligaen: Vilde Viborg-spillere og solide midtjyder pryder holdet

Der var masser at juble over for Viborg mandag aften.
Der var masser at juble over for Viborg mandag aften.Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Viborg FF spillede sig tilbage i guldkampen efter endnu en overbevisende sejr over Randers, hvor flere Viborg-spillere sprudlede. Vi har samlet de bedste 11 spillere fra 29. spillerunde, og sat dem op i en 3-4-3-formation.

Andreas Hansen – målmand (FC Nordsjælland)

Andreas Hansen
Andreas HansenMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland skal være glade for Andreas Hansen. Målmanden stod nemlig en flot kamp i topkampen i Aarhus søndag aften. Selvom det ikke blev til et clean sheet og hans positionering ved AGF’s udligning var tvivlsom, så diskede han op med flere store redninger, som holdt FCN inde i kampen.

Den stærke præstation af Andreas Hansen understreger bare, at han har gang i en fænomenal sæson for FCN. Præstationen mod AGF gav ham en Flashscore-karakter på 7,4.

Stefan Gartenmann – stopper (FC Midtjylland)

Stefan Gartenmann
Stefan GartenmannClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Stefan Gartenmann har fundet sine fødder i FC Midtjylland, men nu tyder det også på, at han har nemt ved at finde vej til netmaskerne. Forsvarsspilleren scorede nemlig for anden kamp i træk i 3-1-sejren over AC Horsens.

Gartenmann var generelt stærke i søndagens sejr. Udover scoringen til 1-0, så var han også god i sine dueller og sikker i sin boldomgang. Stopperens fine kamp kastede en Flashscore-karakter på 7,9 af sig.

Daniel Anyembe – stopper (Viborg FF)

Daniel Anyembe
Daniel AnyembeBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var ikke jordens nemmeste opgave, som Daniel Anyembe stod overfor i mandagens kamp mod Randers. Den 24-årige forsvarsspiller var grundet skader og karantæner blevet placeret som stopper, selvom han normalt spiller på backen. Anyembe gjorde et fremragende stykke arbejde, og han var med til at holde Randers FC væk fra Viborg-målet.

En stærk kamp på en ny position gav Anyembe en Flashscore-karakter på 7,0.

Tobias Mølgaard – stopper (AGF)

Tobias Mølgaard
Tobias MølgaardErnst Van Norde/Ritzau Scanpix

Tobias Mølgaard er måske Superligaens bedst performende spiller for tiden, og derfor er han endnu engang med på ’Rundens hold’. I topkampen mod FC Nordsjælland var han igen stærk i sine dueller, og han havde godt styr på FCN’s hurtige spillere.

Tobias Mølgaard ligner efterhånden en spiller, der er klar til at tage endnu et skridt op og måske prøve sig af på et højere niveau. Mølgaards kamp mod FCN gav ham en Flashscore-karakter på 7,1.

Christian Sørensen – venstre wingback (FC København)

Christian Sørensen
Christian SørensenClaus Bech/Ritzau Scanpix

FC København vandt sæsonens sidste derby med 3-1. Københavnerne spillede egentlig ikke specielt prangende, men Christian Sørensen holdt dog et tårnhøjt niveau gennem hele kampen. Stærke defensive aktion blev krydret med både mål og assist. Derfor er Christian Sørensen naturligvis på ’Rundens hold’.

En flot præstation af den rutinerede gav ham en Flashscore-karakter på 8,5.

Oliver Sonne – højre wingback (Silkeborg IF) 

Oliver Sonne jubler efter scoring
Oliver Sonne jubler efter scoringHenning Bagger/Ritzau Scanpix

Silkeborg har været inde i en svær periode hele foråret. Søndag fik de dog en længe ventet sejr, da de slog Lyngby med 1-0, og det var takket være en scoring af Oliver Sonne. Den offensive back scorede dermed sit fjerde mål i sæsonen og spillede generelt en ganske solid kamp.

Oliver Sonne, der højst sandsynligt kan blive landsholdsspiller for Peru, spillede og scorede sig til en Flashscore-karakter på 8,3.

Pedro Ferreira – central midtbane (AaB)

Pedro Ferreira
Pedro FerreiraClaus Fisker/Ritzau Scanpix

AaB jagter et mindre mirakel, som det vil være, hvis de skulle ende med at overleve i Superligaen. I fredags spillede de 1-1 med OB på en svær udebane, og her var portugisiske Pedro Ferreira rigtig godt spillende. Han var med til at ødelægge OB’s potente offensiv. Derudover scorede han også det udlignende mål, som sikrede AaB et enkelt point, hvilket betyder, at de nu er over nedrykningsstregen.

Midtbanesliderens voldsomt vitale præstation gav ham en Flashscore-karakter på 7,9.

Kristoffer Olsson – central midt (FC Midtjylland) 

Kristoffer Olsson
Kristoffer OlssonMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den svenske midtbanekreatør Kristoffer Olsson stod for hele to assists i FC Midtjyllands 3-1-sejr over AC Horsens. Svenskeren styrede midtbanen, og han var konstant omdrejningspunkt i midtjydernes offensive spil. Olsson ser ud til have det godt under Thomas Thomasberg, hvor han røget er tilbage på sin position på midtbanen.

Olssons to assists og generelt stærke præstation sikrede ham en flot Flashscore-karakter på 8,7.

Elias Achouri – venstre kant (Viborg FF)

Elias Achouri
Elias AchouriErnst Van Norde/Ritzau Scanpix

Den tunesiske kantspiller Elias Achouri har været decideret fremragende for Viborg i forårssæsonen. I mandagens kamp mod Randers var han hele tiden en trussel mod Randers-forsvaret. Achouri lagde da også op til 2-0-målet, hvilket var den 24-årige teknikers femte assist i sæsonen.

Den driblestærke kantspiller fik flere gange snørklet sig forbi sin direkte modstander, og driblede sig også frem til en Flashscore-karakter på 8,8.

Ibrahim Said – angriber (Viborg FF)

Ibrahim Said
Ibrahim SaidErnst Van Norde/Ritzau Scanpix

To mål taler sit tydelige sprog for Ibrahim Said, der stod for begge scoringer i 2-0-sejren over Randers. Viborg har sukket efter en målmager efter salget af Jay-Roy Grot, men Said fik Viborg-tilhængerne til at glemme Grot for en stund.

Den 20-årige nigerianer har haft svært ved at score i sæsonen, men mandagens to scoringer kan være startskuddet til en stærk afslutning for den talentfulde offensivspiller, der også scorede sig en Flashscore-karakter på 8,7.

Gustav Isaksen – højre kant (FC Midtjylland)

Gustav Isaksen
Gustav IsaksenClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Et af de største talenter i Superligaen er 22-årige Gustav Isaksen. I søndagens sejr over AC Horsens scorede han målet til 3-1, og han var generelt gennem hele opgøret en kilde til uro for Horsens-forsvaret. Det er ikke sikkert, at Gustav Isaksen er på ’Heden’ i næste sæson med den reklame, han gør for sig selv.

Gustav Isaksen her dermed scoret fem mål i de seneste fem kampe, og hans præstation mod AC Horsens gav ham en Flashscore-karakter på 8,0.