Rundens hold i Superligaen: Målsultne fynboer og brandvarm FCN-spids er med på holdet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens hold i Superligaen: Målsultne fynboer og brandvarm FCN-spids er med på holdet

Marcus Ingvartsen var i hopla i sejren over FC Midtjylland.
Marcus Ingvartsen var i hopla i sejren over FC Midtjylland.Claus Bech/Ritzau Scanpix
Der kom et hav af interessant resultater i den netop overståede Superligarunde. OB bankede Hvidovre og Silkeborg tog stor skalp i Parken. Her kan du se, hvilke 11 spillere, der tilspillede sig en plads på Rundens hold hos Flashscore.

Bailey Peacock-Farrell – målmand (AGF)

Nordireren har grebet muligheden i Smilets By og spillede en fin kamp mod Lyngby. Nordsjællænderne havde fem skud inden for rammen, men fik ikke prikket hul på Peacock-Farrell.

Nordireren har ikke set sig tilbage siden han fik chancen i sæsonens anden kamp, og har stort set ikke set sig tilbage siden.

26-årige Peacock-Farrell spillede sæsonens bedste kamp mod Lyngby, hvilket kastede en karakter af hos Flashscore på 7,9. Det giver en plads på rundens hold i tæt konkurrence med Silkeborgs Nicolai Larsen.

Robin Østrøm – venstre back (Silkeborg IF)

Den norske venstreback var del af den Silkeborg-defensiv, der holdt landets farligste offensivt fra fadet. Trods en hurtig scoring imod fra hans direkte modstander, spillede Østrøm sig ligseom resten af holdet fornemt op.

Østrøm startede sæsonen på bænken, men har stille og rolig spillet sig på holdet. Mod FC København blev det til fuld spilletid, krydret med at være impliceret i Silkeborgs føringsmål til 2-1, ved at sende bolden frem mod Alexander Lind.

Det kvitterer Flashscore for med en karakter på 7,5.

Robin Østrøm og Elias Jelert
Robin Østrøm og Elias JelertMartin Sylvest/Ritzau Scanpix

Wessel Dammers – midtstopper (Randers FC)

Den store hollænder bragte jubel til kronjyderne, da han udover at holde Viborg fra fadet, selv stangede kampens eneste mål i kasse.

Et hovedstød fra tæt hold efter et hjørnespark, gav Dammers sæsonens første scoring. Hollænderen har fået fuld spilletid for en Randers-defensiv der har stået for skud, men mod Viborg hold Randers modstanderne til blot to skud på mål.

Randers var under pres i store dele af kampen, men Dammers og co. fik sæsonens første cleasn sheet, godt hjulpet på vej af en flot præstation af Dammers.

Hollænderen får karakteren 7,9 efter sejren over Viborg.

Tobias Slotsager – midtstopper (OB)

Det var ikke nødvendigvis fordi OB blev voldsomt truet af Hvidovre. Det til trods, spillede 17-årige Slotsager med autoritet i fynboernes centrale forsvar.

Vestegns-klubben havde 11 afslutninger hvoraf to var indenfor rammen. Det blev dog blot til en enkelt scoring imod, ved klumpspil tæt under mål.

Tobias Slotsager har trådt ind på scenen i denne sæson med fuld spilletid og spillede sin bedste kamp søndag mod Hvidovre.

Flashscore vurderer Slotsager var et gram bedre end sin makker hos OB og giver ham karakteren 7,9.

Felix Beijmo – højre back (AGF)

Den 25-årige svensker viste igen sine kvaliteter rent offensivt. Spiller på højre midt i AGFs 3-4-3 formation, men kan også spille normal højre back.Beijmo fulgte op på sidste uges assist med en virkeligt flot assist til Patrick Mortensens sejrsmål. Et indlæg der nærmest minder om en helflugter med indersiden, og så kunne AGF trække sig sejrrigt ud af hjemmekampen.

Felix Beijmo nappede med sin præstation sæsonens højeste karakter med 7,9.

Rundens Hold grafik
Rundens Hold grafikLivesport

Anders Klynge – midtbane (Silkeborg IF)

Havde sit udgangspunkt på Silkeborgs venstre side af midten, men her på rundens hold bliver han en del af en tre-mands midtbane. 

Den 22-årige spiller havde sammen med Østrøm godt styr på FC Københavns offensiv, men Klynge viste også sine evner frem ad banen.

Klynge stødte med frem og endte med at sende bolden ind i hovedet på Callum McCowatt, der lukkede og slukkede til 3-1.

Som mange andre på denne rundes hold, spillede Klynge sæsonens bedste kamp og får karakteren 7,9 af Flashscore.

Rami Al Hajj – midtbane (OB)

Rami Al-Hajj
Rami Al-HajjMartin Sylvest/Ritzau Scanpix

Den unge svensker har taget Fyn med storm, og har flere gange vist sig som en af Superligaens bedste teknikere.

Al Hajj havde god plads til at boltre sig på mod Hvidovre og kunne notere sig en assist på Bashkim Kadriis scoring til 4-1, i sejren på 5-1.

Svenskeren har får fået en plads på rundens hold hos Flashscore, men denne gang er det med den højeste karakter for ham på flotte 8,6.

Filip Bundgaard – midtbane (Randers FC)

Randers-træner Ramus Bertelsen har overfor Flashscore sagt at Bundgaard ikke skal have så meget ansvar. Ansvaret for hjørnespark får han nok lov til at beholde, efter at have servet bolden for Dammers i sejren over Viborg.

Bundgaard er indbegrebet af det meste offensiv i Randers. Flot drive, gode fødder og nu også en sejr i Superligaen.

19-årige Bundgaard blev skiftet ud efter 65 minutter, men får alligevel karakteren 8,4 af Flashscore. 

Marcus Ingvartsen – angriber (FC Nordsjælland)

Måske Superligaens varmeste angriber. For anden kamp i træk blev Ingvartsen dobbelt målscorer. Ligesom mod Partizan, fik Ingvartsen også godskrevet i assist i 3-0 sejren over FC Midtjylland. Dermed var Ingvartsen involveret i alle scoringer for FC Nordsjælland.

Fire mål i Superligaen og fire mål i Europa, gør at Ingvartsen må banke kraftigt på til det danske landshold.

Fik hædersudskiftningen med et minut tilbage og scorer en fremragende karakter hos Flashscore på 9,4 som rundens bedste spiller

Patrick Mortensen – angriber (AGF)

Fra en brandvarm angriber til den næste. Patrick Mortensen kom igen på måltavlen, da AGF vandt 1-0 over Lyngby søndag eftermiddag. Patrick Mortensen har nu scoret i fire kampe i træk, og det ene mål var nok til en aarhusiansk sejr.

Den rutinerede AGF-anfører har nu lavet fire mål i sæsonen og er derfor på en delt andenplads på topscorerlisten. AGF ligger på fjerdepladsen med fire point op til FCN på førstepladsen.

Mortensen matchvinder-mål og generelle præstation scorede ham en Flashscore-karakter på 8.

Patrick Mortensen
Patrick MortensenBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Louicius Deedson – angriber (OB)

Det har ikke været en helt nem start på tilværelsen i Superligaen for Louicius Deedson, som kom til OB fra Hobro i starten af sommeren. Den haitianske angriber fik dog åbnet målkontoen i søndagens kamp mod Hvidovre, hvor han sågar scorede to gange, efter at han blev skiftet ind i pausen. 

Deedson var derfor med til at mose Hvidovre med 5-1, og det flotte indhop giver ham en Flashscore-karakter på 8,2 og en plads på rundens hold.