Ærlig Vejle-direktør efter skidt sæsonstart: Individuelt har vi ikke været dygtige nok

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ærlig Vejle-direktør efter skidt sæsonstart: Individuelt har vi ikke været dygtige nok

Skuffelsen lyste ud af Vejle efter nederlaget senest
Skuffelsen lyste ud af Vejle efter nederlaget senestBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Der står stadigvæk et rundt nul ud for Vejle i Superliga-stillingen. I kampprogrammet op til mandagens hjemmekamp mod Brøndby, sætter direktør Henrik Tønder lidt ord på sæsonstarten i Nørreskoven.

Fem kampe og fem nederlag er i ikke hvad man havde regnet med i Vejle Boldklub. Det behager da bestemt heller ikke Henrik Tønder at kigge på resultatsiderne for tiden.

”Med hensyn til førsteholdet er det naturligvis en kæmpe skuffelse, at vi endnu ikke er kommet på tavlen”, siger Tønder i mandagens kampprogram.

”Fodbold er resultater – længere er den ikke, og der må vi indrømme at vi individuelt ikke har været dygtige nok”.

Stillingen i Superligaen
Stillingen i SuperligaenFlashscore

Fem nederlag på hver et enkelt mål, viser dog at det ikke er fordi der er meget der skal tippe Vejles vej, for at få hevet den første sejr, endsige det første point, i hus.

”Vi har muligvis vist os kompetitive, men på bundlinjen står der nul point, og det kan kun gå for langsomt med at få de første point. Vi er nødt til at forbedre os individuelt, for at tippe kampene over til vores side”, siger Tønder.

Trods den dårlige sæsonstart har klubben forlænget samarbejdet med kroatiske Ivan Prelec. En beslutning der kan virke besynderlig, men som giver glimrende mening i Henrik Tønders verden.

”Det er et udtryk for, at vi har igangsat en plan, der rækker lidt længere ud. Vi har tidligere skiftet meget på såvel trænerside som spillertrup, og det har ikke haft den ønskede effekt, så nu vil vi gå en anden vej”, siger direktøren.

Vejles seneste kampe
Vejles seneste kampeFlashscore

En mulighed for at komme ud af bunddyndet i Superligaen, kunne være at tilføre spillere udefra. Udover ønsket om ikke at skifte for meget ud, er det også svært at spå om den ønskede afledte effekt af nye spillere.

”Transfervinduer forløber ikke altid som man gerne vil. Man kan ikke sidde og vente på en Messias. I stedet kan vi glæde os over, at vi trods alt råder over en angriber, der har scoret tre mål i fem kampe. Hvor finder man lige en med den samme statistik?”, afslutter Henrik Tønder retorisk.

En spiller med en bedre statistisk møder Vejle mandag aften, når Raul Albentosa og de rødklædte Vejle-spillere, skal forsøge at dæmme op for Nicolai Vallys.

Brøndby-spidsen har lavet fem mål i fem kampe, og dermed altså to mere end russiske German Onugkha, som Henrik Tønder hentyder til.

Kampen mellem Vejle og Brøndby starter kl. 19:00 og du kan følge den direkte i Flashscores Match Centre.