Ærgerlig AaB-profil efter nyt pointtab: Timeglasset løber og på et tidspunkt render det ud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ærgerlig AaB-profil efter nyt pointtab: Timeglasset løber og på et tidspunkt render det ud

Det rykker ikke meget i tabellen for AaB, når det kun bliver til et point ad gangen.
Det rykker ikke meget i tabellen for AaB, når det kun bliver til et point ad gangen.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Længe lignede det, at AaB fredag kunne hente en livsvigtig sejr mod FC Midtjylland i Superligaens nedrykningsspil, men i slutfasen udlignede FCM til 1-1, og AaB måtte endnu engang gå fra banen uden en sejr.

Det ærgrer højrebacken Kristoffer Pallesen, der ellers så gode tendenser i AaB's spil i kampen.

"Følelsen er rigtig dårlig, og jeg står med fornemmelsen af, at det skulle have været blevet til to point mere."

"Vi har så hårdt brug for pointene, og når man er så meget bedre end modstanderen, som vi var, så skal man også have tre point."

"Det ærgrer mig virkelig, at vi ikke vandt efter så god en præstation, for timeglasset det løber jo, og på et tidspunkt render det ud", siger højrebacken.

Resultatet betyder, at AaB stadig har hele syv point op til Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen med blot syv kampe tilbage.

Kristoffer Pallesen er bevidst om, at AaB har travlt med at få nogle sejre på bordet.

"Vi kan snakke fra nu af, indtil den fede damer synger, men hvis vi ikke begynder at slå kapital af de gode præstationer, så ender vi ikke med en status som superligahold."

"Men vi er absolut ikke døde endnu, og vi viser, at vi kan vinde alle kampe, hvis vi rammer et godt niveau. Det handler om at få sat nogle holdpræstationer sammen, så vi kan grave os ud af det her hul", siger Pallesen.

I en underholdende og chancerig kamp skabte AaB masser af muligheder, og nordjyderne kunne sagtens have scoret flere mål. Rasmus Thelander fokuserer på den gode præstation frem for endnu et pointtab.

"Det er virkelig tungt, at vi ikke vandt kampen, fordi vi kan være stolte af præstationen. Men vi skulle jo lukke kampen noget før og have hentet de tre point."

"Jeg kan ligesom jer godt se, hvor mange point der er op, men det fokuserer jeg ikke på."

"Jeg fokuserer på præstationerne, kampene og træningen, og derfor er jeg optimistisk og positiv, da vores præstationer er opadgående", siger forsvarskæmpen.

I næste runde skal AaB en tur til Silkeborg, hvor nordjyderne skal forsøge at veksle de gode præstationer til en sejr, så håbet om overlevelse i Superligaen kan bevares.