Randers slår Vejle og sikrer Europa-playoff

Randers slår Vejle og sikrer Europa-playoffProfimedia
Randers FC's sommerferie er udskudt, efter at holdet i sidste spillerunde sikrede syvendepladsen og Europa-playoff med en 1-0-sejr hjemme over Vejle.

Kronjyderne lå inden sidste runde på syvendepladsen og med sejren cementerede Randers topplaceringen i nedrykningsspillet.

Vejle sikrede sig i næstsidste spillerunde overlevelse, og det kunne ses på træner Ivan Prelec' startopstilling.

Opstillingerne
OpstillingerneFlashscore

Målmanden Nathan Trott, en af sæsonens helt store profiler, var henvist til bænken, da han kun er lejet i klubben og derfor ikke en del af klubben i næste sæson.

I stedet fik Igor Vekic debut i målet, og sloveneren leverede en fremragende kamp mellem stængerne.

Allerede fra kampens start fik keeperen noget at se til mod et Randers-hold i stort spillehumør.

Kronjyderne kom frem til flere store muligheder, men Vekic gjorde en god figur i målet med flere gode aktioner.

Tættest på i første halvleg var Randers efter 35 minutter, da Mohammed Fuseini serverede bolden perfekt til holdkammeraten Muamer Brajanac helt fri i det lille felt.

Igen leverede Vekic i Vejle-målet dog en fremragende redning på Brajanac' forsøg.

Anden halvleg var ikke en lige så åben affære, men Randers var stadig i den styrende rolle.

20 minutter inde i anden halvleg var hjemmeholdet igen tæt på et føringsmål, da den rutinerede back Björn Kopplin ramte stolpen.

Som afslutningen nærmede sig, blev Randers-presset mere intenst.

Et kvarter før tid kom Viborg foran 2-1 mod OB, og den besked fik de også hos Randers, der med det resultat var tvunget til sejr for at fastholde syvendepladsen.

Der gik dog ikke mere end et par minutter, før hjemmeholdet kom på sejrskurs og tilbageerobrede playoffpladsen.

Et Randers-hjørnespark endte i hovedet på Raul Albentosa, der sendte bolden den forkerte vej og i eget mål.

Få minutter efter fik Mohammed Fuseini muligheden for at cementere hjemmeholdets sejr på en friløber, men endnu en gang hev Igor Vekic en flot redning frem i målet.

Fire minutter før tid fik Fuseini en ny friløber. Denne gang trak Vejles Marius Elvius i nødbremsen og rev angriberen om kuld, hvilket kostede en tidlig tur i bad.

Det slog den sidste luft ud af Vejle, der ikke havde meget at komme med i slutminutterne, hvor Vekic i målet igen afviste flere store Randers-omstillinger.