Lyngby er tilfredse trods smidt føring: "Vi gav dem en lillefinger, og de tog hele armen"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lyngby er tilfredse trods smidt føring: "Vi gav dem en lillefinger, og de tog hele armen"

Opdateret
Lyngbe er tilfredse trods smidt tomålsføring: "Gav dem en lillefinger, de tog hele armen"
Lyngbe er tilfredse trods smidt tomålsføring: "Gav dem en lillefinger, de tog hele armen"Henning Bagger/Ritzau Scanpix
En smidt tomålsføring er sjældent tilfredsstillende.

Lyngby Boldklub smed netop en 2-0-føring over styr i fredagens udekamp mod Viborg, men efter 2-2-opgøret var der alligevel tilfredshed at spore fra Lyngby-træner Freyr Alexandersson.

"Vi viste et vanvittigt højt niveau i første halvleg. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over ikke at tage alle tre point, når vi var foran med 2-0. Men når Said (Ibrahim, red.) scorede sådan et mål, må man også bare tage hatten af," siger Freyr Alexandersson med henvisning til Viborgs udlignende langskudsmål i slutfasen.

Lyngby leverede en formidabel første halvleg, hvor holdet pressede Viborg langt tilbage i egne rækker. Kampen skiftede dog totalt karakter efter pausen, men Lyngby holder fokus på de første 45 minutter.

"Jeg er super positiv over vores gode perioder i kampen med rigtigt højt niveau. Det var et niveau, vi sjældent har vist, synes jeg. Men jeg er træt af, at vi ikke fik lukket kampen ned, for vi gav Viborg energi med 1-2-målet," siger Freyr Alexandersson.

Lyngby-målmand Mads Kikkenborg ser ligeledes positivt på det ene point, efter Lyngby mistede kontrollen over kampen i anden halvleg.

"Vi gav Viborg en lillefinger, og så tog de hele armen. De pressede hårdt på ned mod os, så i sidste kan vi være tilfredse med et point. Jeg er glad for det spillemæssige, og vi fik det her point på en svær udebane i Viborg. Jeg er helt sikker på, at der er mere godt, der venter for os," siger Mads Kikkenborg.

Selv om Lyngby-lejren er glad for det spillemæssige udtryk, afviser Mads Kikkenborg at kigge op i tabellen efter forårets exceptionelle redningsaktion i bunden af Superligaen.

"Det, vi lærte fra forårssæsonen, var at tage én kamp ad gangen. Vi kigger ikke på tabellen, men i stedet på hver eneste modstander," siger Lyngby-keeperen.

Det ene point i fredagens kamp mod Viborg var det første på kontoen for Lyngby i denne sæson, efter holdet tabte sæsonpremieren mod FC København med 1-2.