Kent Nielsen før OB-kamp: De er et godt omstillingshold med masser af fart

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kent Nielsen før OB-kamp: De er et godt omstillingshold med masser af fart

Kent Nielsen før OB-kamp: De er et godt omstillingshold med masser af fart.
Kent Nielsen før OB-kamp: De er et godt omstillingshold med masser af fart.Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Det spidser også til i kvalifikationsspillet, hvor både OB og Silkeborg har muligheden for at komme tæt på FC Midtjylland og en mulig kamp om europæisk fodbold.

Silkeborg tabte overraskende til AC Horsens på hjemmebane i sidste weekend. Dermed missede Silkeborg muligheden for at lægge pres på FC Midtjylland i toppen af kvalifikationsspillet

Søndag skal holdet fra Søhøjlandet en tur til Odense og spille mod OB, som lige nu ligger en plads over Silkeborg.

Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen er kommet sig over skuffelsen i sidste weekend mod Horsens og glæder sig til kampen mod et OB-hold, som har forbedret sig på det seneste.

”OB er blevet afklaret med, hvordan de vil spille. Derudover er de et godt omstillingshold, som har meget fart oppe foran, som kan give alle problemer,” fortæller Silkeborg-træner Kent Nielsen til klubbens egen hjemmeside.

OB har taget nogle skridt i den rigtige retning, men Kent Nielsen ved godt, hvornår hans Silkeborg-tropper kan gøre ondt på odenseanerne.

”De (OB, red.) er et godt organiseret hold, men indimellem vil de også gå højt på os, og i de situationer skal vi bruge vores styrke og have kvalitet på bolden.”

Det bliver dog ikke nemt for Silkeborg, der i de to opgør mod OB tidligere i sæsonen kun har hentet et enkelt point.