Fodbold Weekend Tracker LIVE: Åben kamp om målet i AGF - Delaney har måske brækket armen

Det var en vild fodbold-søndag
Det var en vild fodbold-søndagBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Weekenden står for døren, og med den et stort udvalg af fodboldkampe, som vi vil forsyne dig med stort og småt fra hele vejen. Følg med i vores Fodbold Tracker og hold dig på forkant med udviklingen og nyheder

Mandag 25. september

Kl. 21.35 - Den franske sportsminister kalder til handling efter der efter sigende blev råbt homofobiske kommentarer under PSGs besøg hos Olympique Marseille søndag aften.

"Det er utænkeligt at forblive døv over for sådanne hadefulde og homofobiske sange på vores tribuner," sagde Oudea Castera på beskedplatformen X, tidligere kendt som Twitter.

"I går ødelagde disse slagsange festen i Marseille. De skal udryddes fra vores stadioner som en hastesag. I går aftes sørgede jeg for, at der kom et fast svar.

"Jeg inviterer PSG til at indgive en klage for at identificere gerningsmændene og bringe dem for retten, så de kan blive fjernet fra stadionerne."

Oudea Castera tilføjede, at sagen nu var i hænderne på det franske fodboldforbund LFP.

Kl. 21.00 - Bo Svenssons Mainz har hentet den franske landsholdsspiller Joshua Guilavogui som ny mand til 6'er-positionen. Det skriver Kicker mandag aften.

Kl. 20.07 - Det står lidt overraskende 0-0 ved pausen i Farum, hvor hjemmeholdet nok har siddet på spillet, men i høj grad har savnet goalgetteren Marcus Ingvardsen. Derom vidner en xG på bare 0,38 for dem.

Kl. 18:22 - Startopstillingerne til kampen mellem FC Nordsjælland og Hvidovre er landet. FCN må undvære angrebsprofilen Marcus Ingvartsen, der er blevet syg op til kampen.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 17.05 - Chelsea har efter søndagens hjemmenederlag til Aston Villa kun scoret fem mål i deres første seks ligakampe - og tre af dem kom i 3-0-sejren mod nyoprykkede Luton.

De har ikke scoret i 13 Premier League-kampe i 2023 - mere end noget andet hold.

Den frustrerede Pochettino beklagede sit holds mangel på held i Villa-nederlaget og sagde, at det eneste, der manglede, var mål.

"Vi skal være opmærksomme på, hvad der foregår, men på en eller anden måde skal vi være rolige, for holdet skaber. For holdet lever og holdet kæmper om hver eneste bold," sagde han på mandagens pressemøde.

Kl. 16.32 - Det er netop blevet afgjort, at den afbrudte skandalekamp mellem Ajax og Feyenoord skal spilles færdig for lukkede døre. Det skal allerede ske på onsdag den 27. september, hvilket Ajax har meldt ud, at de er dybt utilfredse med i et tæt kampprogram.

Kl. 13:43 - Edgar Babayan fra Randers er skadet, og meldes ude i seks måneder. Læs hele historien her.

Kl. 12:14 - Både Thomas Delaney og Kasper Dolberg, måtte udgå med skader da Anderlecht og Club Brügge spillede 1-1. Hvor Dolbergs skade ikke er så slem, frygter cheftræner Brian Riemer, at Delaney har brækket armen

Kl. 12:11 - AGF hentede et point sent i kampen mod Randers. I målet var der comeback til Jesper Hansen, og det medfødte efterfølgense spørgsmål om Peacock-Farrell vender tilbage, så snart hans karantæne udløber efter næste kamp.

"Hvornår har jeg sagt, at konkurrencen ikke var åben? Jeg har altid sagt, at den var åben, og sådan er det stadig. Der er konkurrence om alle pladser, og der vil aldrig være en situation, hvor en spiller kan føle sig sikker på at spille de næste 2 til 30 kampe. Det er sådan, fodbold er", siger cheftræner Uwe Rösler om situationen.

Kl. 12:02 - I Brøndby undrer de sig stadig over, hvad det var der gik galt i New Firm. Læs hvad Daniel Wass siger her.

Søndag 24. september

Kl. 22:42 - PSG vinder uden problemer med 4-0 over Marseille. Duvan Zapata udlignede til 1-1 for Torino mod Roma, der også blev kampens resultat.

Statistik på kampen
Statistik på kampenOpta by In Stats

Kl. 22:19 - Romelu Lukaku har bragt Roma foran med 1-0 i Torino. Danske Rasmus Nissen Kristensen stod for oplægget.

Kl. 21:48 - PSG fører 2-0 ved pausen mod Marseille, mens Atletico fører 2-1 over Real Madrid, i aftenens to store opgør. I Italien står der 0-0 mellem Torino og Roma.

Kl. 21:19 - Den tidligere Real Madrid-spiller, Alvaro Morata, har gjort det onde ved sin gamle klub. I rival- og lokalopgøret mod Atletico, har Morata bragt hjemmeholdet foran 1-0, allerede efter fire minutter.

Kl. 20:58 - Danske Anton Gaaei var på banen fra start, i opgøret mellem Ajax og Feyenoord. Den blot 20-årige dansker var ikke født, da Jesper Olsen lavede en "Jesper Olsen", ved VM i 1986. Læs mere om den historie her.

Kl. 20:53 - Anderlecht og Club Brügge deler med 1-1, mens Andrew Hjulsager er skiftet ud for Gent, der fører 2-1 over Eupen, med et kvarter igen. Læs mere om danskermødet i Belgien her.

Kl. 20:19 - Startopstillingerne i aftenens store opgør i Frankrig, mellem PSG og Marseille, er offentliggjort.

Kl. 20:04 - Bologna-Napoli endte uden mål, og Andreas Skov Olsen har udlignet for Club Brügge, i deres kamp mod Anderlecht. Oplægget stod Philip Zinckernagel for.

Kl. 20:03 - FC Midtjylland sendte OB længere ned i dyndet, med en 2-1 sejr hjemme i Herning. Midtjyderne var bedst i statistikkerne, og vandt på et dramatisk sent mål af brasilianske Charles. Læs mere her.

Statistik på kampenFlashscore

Kl. 19:42 - Napoli, uden Jesper Lindstrøm på banen, har netop brændt straffespark ved Victor Osimhen, i kampen mod Bologna, der har Victor Kristiansen med fra start. Der mangler 10 minutter af kampen.

Kl. 19:28 - Anderlecht fører 1-0 ved pausen mod Club Brügge. Kasper Dolberg var manden bag scoringen efter 40 minutter.

Kl. 19:27 - Newcastle var i hopla mod Sheffield United. Nordenglænderne ydmygede sin modstander, og vandt med hele 8-0, efter en 3-0 føring ved pausen. Otte forskellige spillere kom på tavlen, for Eddie Howes mandskab.

Kampens målscorere
Kampens målscorereFlashscore

Kl. 18:59 - Holland har i dag budt på danskeropgør, i opgøret mellem Zwolle og Alkmaar. Younes Namli startede inde for Zwolle, mens Jens Odgaard kom ind for Alkmaar, der vandt kampen med 3-0.

Kl. 18:33 - I det store opgør i Belgien mellem Anderlecht og Club Brügge, er der fem danskere i startopstillingerne. Kampen er regulært topopgør, mellem nr. 1 og nr. 2 i ligaen.

Startopstillingerne
StartopstillingerneFlashscore

Kl. 18:29 - Den ”danske” søndag er stadig i fuld gang. Europas kæledægger fra Klaksvik, vandt 5-1 med to danskere i aktion. På Island var der danskeropgør mellem Keflavik og Kopavogur. Sami Kamel scorede for Keflavik, der også har Mathias Rosenørn i truppen. Anton Søjberg kom ikke på tavlen for gæsterne.

Kl. 18:20 - Tre mål på under et kvarter, har givet Newcastle en komfortabel 3-0-føring ved pausen, i deres udekamp mod Sheffield United.

Kl. 18:05 - FCK-træner Jacob Neestrup medgiver, at hans mandskab var udspillet før pausen. Læs hele historien her. I Viborg, var deres cheftræner Jacob Friis en skuffet mand, efter nederlaget til Silkeborg. Læs hans reaktion her.

Kl. 18:00 - Et sent straffespark, sikrer AGF uafgjort i Randers. Læs mere om det opgør her. Aftenens sene kamp mellem FC Midtjylland og OB er netop gået i gang.

Kl. 17:26 - Fiorentina, uden Oliver Christensen, vandt sikkert med 2-0 ude over Atalanta. Tidligere Brøndby-målmand, Lukas Hradecky, var anfører for Bayer Leverkusen, der vandt 4-1 over oprykkerne fra Heidenheim.

Kl. 17:08 - Der er blandet dansk glæde i Frankrig og Sverige. I Frankrig tabte Rasmus Nicolaisen og Toulouse med 2-1 til Lens, efter at have foran med 1-0 kort før pausen. Mikkel Desler sad på bænken hele kampen for Toulouse.

I Sverige vandt Jens-Bertel Askou og IFK Göteborg en vigtig 1-0 sejr, på udebane mod Mjällby. Danske Thomas Santos scorede kampens eneste mål, da der manglede seks minutter. Sebastian Hausner var også med for IFK Göteborg, mens Mads Fenger fik fuld tid for Mjällby.

Kl. 17:01 - Heung-Min Son scorer to mål i North London Derby, der ender med 2-2. Chelsea taber hjemme til Aston Villa, mens Brighton og Liverpool vinder på eget græs.

Glæde hos Tottenham-kaptajnen
Glæde hos Tottenham-kaptajnenPhoto by HENRY NICHOLLS / AFP

Kl. 16:50 - Nigerianske Stephen Odey har scoret sit andet sæsonmål. Randers fører 1-0 hjemme mod AGF ved pausen.

Stats på første halvleg
Stats på første halvlegFlashscore

Kl. 16:33 - Den danske målmand Filip Jörgensen, vogter målet for Villarreal, i dagens udekamp mod Rayo Vallecano. Stillingen er 1-1 efter 20 minutter. Den tidligere Superliga-spiller, Alexander Sørloth, bragte Den Gule Ubåd foran efter et kvarter, men hjemmeholdet udlignede minuttet efter.

Kl. 16:17 - Kampen mellem Ajax og Feyenoord er afbrudt, grundet fyrværkeri hos Ajax-tilhængerne. Feyenoord fører 3-0, og kampen blev afbrudt efter 55 minutter. Kampen bliver ikke umiddelbart genoptaget.

Kl. 16:00 - Startopstillingerne til de østjyske opgør mellem Randers og AGF, ser ud som følger.