Dansker i uheldig hovedrolle - Lavede en "Jesper Olsen" i Ajax-mareridt mod FeyenoordProfimedia
Anton Gaaei havde en helt forfærdelig dag på kontoret søndag, hvor Ajax var bagud med 3-0, da kampen blev afbrudt efter tilskuer-uro.

Danskeren så meget uheldig ud i to situationer, specielt måske den første efter 18 minutter, hvor han valgte at spille bolden ind mod midterforsvaret, hvor Santiago Gimenez opsnappede bolden og fordoblede gæsternes føring, en situation, der til forveksling lignede Jesper Olsens fatale aflevering mod Lars Høgh, som jo som bekendt blev straffet af Emilio Butragueno ved VM-slutrunden i 1986.

Men allerede inden havde Gaaei lavet en anden grov forsvarsfejl, da han blev fysisk overmandet i en vigtig duel efter ni minutter mod Quinten Timber, som servede bolden for fødderne af Santiago Tomas Gimenez, som scorede sit første mål i kampen.

Gaaei blev taget ud efter 32 minutter til fordel for Devyne Rensch.

Kampen mellem Ajax og Feyenoord blev afbrudt to gange i første halvleg. Dommer Serdar Gözübüyük stoppede spillet i et par minutter, fordi der var smidt krus på banen.

Derpå blev kampen genoptaget. Krusene blev smidt på banen efter Santiago Giménez scorede Feyenoords andet mål i det 18. minut. Efter Igor Paixãos 0-3-mål blev der kastet fyrværkeri ind på banen, og kampen blev afbrudt igen.