Daniel Wass om forventninger og egne præstationer: "Jeg kan mærke, jeg fylder 34 om lidt"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Daniel Wass om forventninger og egne præstationer: "Jeg kan mærke, jeg fylder 34 om lidt"

Daniel Wass er ikke ubetinget tilfreds med sin egen indsats siden hjemkomsten.
Daniel Wass er ikke ubetinget tilfreds med sin egen indsats siden hjemkomsten.Profimedia
Forventningerne til Daniel Wass var store, da Brøndby i sommer hentede den daværende landsholdsspiller hjem fra Atlético Madrid.

Men trods indkøbet af Wass og flere andre profiler har holdets præstationer været svingende, og før søndagens derby mod FC København er Brøndby parkeret på sjettepladsen med langt til toppen.

Wass havde også sat næsen op efter bedre præstationer fra sig selv, fortæller han i et interview med Jyllands-Posten.

"Jeg havde selv håbet, at jeg havde leveret lidt mere på banen. Jeg ved også godt, at jeg ikke er den spiller, som jeg var for fem eller ti år siden. Jeg fylder 34 lige om lidt, og det kan også mærkes," siger han til avisen.

Siden hjemkomsten er Wass blevet flyttet rundt på banen. I forårssæsonen alene har cheftræner Jesper Sørensen benyttet ham på både midtbanen, højre og venstre back.

Farten er ikke længere den samme, erkender han. I stedet lægger han større vægt på pasningsspillet og overblikket.

Wass forstår godt, at der har været store forventninger til ham.

"Nogle forventede nok, at jeg snød fire mænd og smækkede den op i krogen, men sådan er virkeligheden bare ikke. For mig handlede det om at komme hjem og hjælpe klubben i den rigtige retning, og jeg vidste godt, at det ikke var nemt at komme hjem på den måde," forklarer han.

Wass var med ved VM i november, men blev forbigået ved den seneste landsholdssamling, hvor landstræner Kasper Hjulmand i stedet udtog Rasmus Nissen Kristensen, Alexander Bah, Jens Stryger Larsen, Joakim Mæhle og Elias Jelert til backpositionerne.

Hjulmand understregede dog, at Wass stadig er i spil til landsholdet.

Indtil videre har Daniel Wass spillet 20 kampe i sæsonen for Brøndby. Søndag er han tilbage i truppen til udekampen mod FCK. Opgøret fløjtes i gang klokken 16.