AaB-helt var aldrig i tvivl om overlegen straffescoring

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
AaB-helt var aldrig i tvivl om overlegen straffescoring
Allan Sousa med en fiks Panenka
Allan Sousa med en fiks Panenka
Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AaB fik en forløsende sejr i kampen om overlevelse, da holdet søndag eftermiddag besejrede de direkte konkurrenter fra Lyngby med 1-0 på Aalborg Portland Park.

Scoringen kom efter 76 minutters spil på et straffespark, der på brasiliansk manér blev sparket ind af AaB's farlige kantspiller Allan Sousa.

"Jeg besluttede mig tidligt for, at jeg ville chippe bolden i mål. Jeg har selvtilliden til det, og jeg har gjort det før. Jeg vidste, at jeg ville score. Alle omkring holdet synes, at jeg var skør, men jeg scorede, og så er alle glade", siger brasilianeren.

AaB havde ellers ikke vist meget flot spil og selvtillid i opgøret mod Lyngby. Samtidig er AaB i en tilspidset situation i bunden af Superligaen, hvor holdet kæmper om overlevelse med netop Lyngby og AC Horsens.

"Det er bare den spiller, jeg er. Jeg kunne mærke, at publikum blev lidt skræmt, for det var en vigtig kamp. Det vigtigste var, at den gik i mål. Det vidste jeg, at den ville", lyder det fra Allan Sousa.

"Jeg må sige, at det var godt eksekveret", siger AaB-træner Oscar Hiljemark om brasilianerens kølige scoring.

AaB åbnede med sejren bundkampen, hvor mandskabet halede ind på AC Horsens, der ligger på den livgivende plads over stregen.

Der er fire point op til overlevelse for AaB, og derfor betød sejren naturligvis meget for truppen.

"Det vigtigste for os er at vinde kampene i den situation, vi står i lige nu. Vi spillede ikke godt i kampen, men sejren var det vigtigste. Vi kæmpede til det sidste i kampen, og nu skal vi fortsætte med at have fokus på at blive i Superligaen", siger Allan Sousa.

Før AaB igen skal i kamp i Superligaen, tager holdet imod Silkeborg i returopgøret i pokalsemifinalen. Her står det 1-1 efter den første semifinale.