Vinicius Junior erkender arrogant attitude efter Super Cup-hattrick

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vinicius Junior erkender arrogant attitude efter Super Cup-hattrick

Vinicius Junior gjorde det onde ved rivalerne fra Barcelona.
Vinicius Junior gjorde det onde ved rivalerne fra Barcelona.GIUSEPPE CACACE/AFP
Real Madrids brasilianske stjerneangriber, Vinicius Junior, erkender efter 4-1-sejren over Barcelona i finalen af den spanske Super Cup, at han af og til kan være lidt for smart i en fart på banen.

Det sker, på trods af at den hurtige kantspiller lavede de første tre af Real Madrids mål i finalen.

23-årige Vinicius må tit lægge øre til kritik fra sine modstandere for at filme, for at konfrontere dommerstaben og for at ydmyge modstanderne med finter og driblinger.

Barcelona mistede i opgøret mod Real Madrid forsvarsspiller Ronald Araujo, som to gange fik det gule kort - begge for tacklinger mod Vinicius.

Catalanerne brokkede sig efterfølgende højlydt i kantspillerens retning i anden halvleg.

"Det gør mig ked af det, at alle gerne vil slås med mig, fordi de ved, det får en tur i medierne," siger han til journalister efter kampen.

"Jeg gør mit bedste for at fokusere på kampen, så jeg kan gøre mit bedste for mine holdkammerater, men jeg er ingen helgen."

"Nogle gange snakker jeg for meget og laver driblinger, som jeg ikke burde. Men jeg forsøger at blive bedre," siger han ifølge det franske nyhedsbureau AFP efter kampen.

Vinicius blev skiftet ud efter 81 minutter, men ifølge cheftræner Carlo Ancelotti skete det ikke for at "undgå problemer".

"Jeg skiftede Vinicius ud for al den indsats, han havde gjort. Ikke for at undgå problemer," siger den italienske cheftræner.

"Jeg skiftede ham ud i de sidste ti minutter. Vinicius skal gøre sit arbejde, hvilket er at gøre folk begejstrede og vinde trofæer for Real Madrid."

Real Madrid slog Barcelona 4-1 i Super Cup. Turneringen blev spillet i den saudiarabiske hovedstad, Riyadh.