Spansk fodboldforbunds hovedkvarter ransaget i korruptionssag: Rubiales i søgelyset

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Spansk fodboldforbunds hovedkvarter ransaget i korruptionssag: Rubiales i søgelyset
Det spanske fodboldforbunds hovedkvarter er ved at blive ransaget.
Det spanske fodboldforbunds hovedkvarter er ved at blive ransaget.AFP
Spansk politi ransagede onsdag det spanske fodboldforbunds (RFEF) hovedkvarter i Madrid som led i en påstået korruptionsundersøgelse, oplyser anklagemyndigheden.

Som rapporteret af Agencia EFE i de sidste par timer, og siden bekræftet af Flashscore, har politiet ransaget RFEF' s hovedkvarter siden i morges i forbindelse med en undersøgelse af påståede uregelmæssige kontrakter i løbet af de sidste fem år.

Som en del af denne jagt på beviser rapporterer EFE, at der allerede er foretaget en række anholdelser.

Flashscore erfarer, at der også er foretaget anholdelser i fodboldklubben Granadas hovedkvarter, hvilket kan være direkte relateret til, hvad der sker i Madrid. Luis Rubiales, den tidligere præsident for RFEF, bor i øjeblikket i Granada.

Som en del af operationen er der foretaget ransagninger og anholdelser i forskellige dele af Spanien. Den domstol, der leder efterforskningen, er den samme, som indledte efterforskningen af tildelingen af den spanske Super Cup til Saudi-Arabien, som Rubiales og den tidligere FC Barcelona-spiller Gerard Pique underskrev i fællesskab.

Nu forventes mere end et dusin ransagninger og mindst et halvt dusin anholdelser i en operation, hvor forskellige offentlige og private enheder vil blive stævnet.

Tre anholdelser bekræftet

Flashscore har erfaret, at der i øjeblikket er bekræftet tre anholdelser i forbindelse med efterforskningen af påståede forbrydelser relateret til korruption i erhvervslivet, unfair administration og hvidvaskning af penge siden i morges. Vores kilder påpeger, at der kan være flere.

Rubiales' hjem bliver ransaget

Programmet "Al Rojo Vivo" på La Sexta har rapporteret, at Rubiales' hjem i Granada også er ved at blive ransaget. Her anmoder UCO om forskellige dokumenter og kontrakter fra den periode, der undersøges.