Fenerbahce stiller med ungdomshold mod Galatasaray i Super Cup - og går selv fra banen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fenerbahce stiller med ungdomshold mod Galatasaray i Super Cup - og går selv fra banen

Opdateret
Fenerbahce-spillerne forlader banen
Fenerbahce-spillerne forlader banenProfimedia
Den tyrkiske Super Cup bød på utrolige scener søndag aften. Fenerbahce besluttede at protestere mod det tyrkiske fodboldforbund ved at stille med deres U19-hold mod Galatasaray. Og efter et hurtigt åbningsmål fra Mauro Icardi besluttede Fenerbahce at afbryde kampen.

Galatasaray og Fenerbahce startede om aftenen, men det var på forhånd kendt, at det ville blive en unik begivenhed.

Fenerbahce stillede op med hele deres ungdomshold i protest mod det tyrkiske fodboldforbund. Klubben fra Istanbuls Kadikoy-bydel føler, at TFF har været efter dem i årevis.

Efter at have afvist Fenerbahces anmodning om at udskyde denne kamp forud for deres Conference League-kvartfinale på torsdag, planlagde klubben at starte med spillere fra deres U19-hold.

Tidligere på ugen overvejede klubben at trække sig fra den tyrkiske Super Lig under et særligt møde efter urolighederne efter udekampen mod Trabzonspor, hvor fans stormede banen efter kampen og angreb flere spillere.

I stedet besluttede Fenerbahce at gå ind til denne kamp med ungdomsspillere.

På forhånd var der tvivl om, hvor længe de ville spille kampen, og det blev sagt, at de unge måske ville forlade banen tidligt. Men efter Mauro Icardis mål 50 sekunder inde i kampen, blev deres beslutning taget endnu hurtigere.

Galatasaray fejrer deres sejr
Galatasaray fejrer deres sejrProfimedia

Galatasaray-spillerne fejrede deres sejr og spillede i stedet en kamp mellem deres førstehold og reservespillere.

Andet forsøg

Den tyrkiske Super Cup var oprindeligt planlagt til den 29. december 2023 i Saudi-Arabien, men en hyldest til den tidligere præsident og grundlægger af Tyrkiet, Mustafa Kemal Ataturk, blev afvist af arrangørerne. Begge hold besluttede derefter ikke at spille kampen.