Kontroversielt straffespark har sat sindene i kog: Galatasaray kræver præsidents afgang

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kontroversielt straffespark har sat sindene i kog: Galatasaray kræver præsidents afgang

Galatasaray udgav en livlig erklæring
Galatasaray udgav en livlig erklæringProfimedia
Galatasaray langede lørdag aften hårdt ud efter Mehmet Büyükekşi, præsidenten for det tyrkiske fodboldforbund TFF.

Fenerbahçe spillede hjemme mod Kasımpaşa lørdag aften, hvor stillingen var 1-1 efter 90 minutter, da hjemmeholdet i tillægstiden blev tildelt et kontroversielt straffespark af dommer Cihan Aydın, som mente, at en spiller fra Kasımpaşa havde haft hånd på bolden.

Og det har i den grad sat sindene i kog i Tyrkiet, hvor Galatasaray mener, at dommerstanden favoriserer deres værste rivaler. 

Galatasaray er to point foran Fenerbahçe i Süper Ligm men har kun ligget helt i toppen af tabellen i et par uger. Klubben er træt af Fenerbahçes påståede favorisering og offentliggjorde lørdag et stærkt formuleret indlæg på X: "Der er ingen hænder i denne situation, det er jer, der har de beskidte hænder! De er skamløse!"

Klubben retter i indlægget en stærk kritik af dommer Mehmet Büyükekşi.

"Han er en mand, der ikke viser nogen modstandskraft, hvis egen bestyrelse ikke engang kan beskytte sine medlemmer og dommere med de beslutninger, de tager og ikke tager, og sætter tyrkisk fodbold i en bunke af problemer. Vi afventer, at den værste TFF-præsident i historien øjeblikkeligt træder tilbage sammen med alle hans udvalg!"