Fenerbahce bliver i den tyrkiske Super Lig indtil videre, siger formand

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fenerbahce bliver i den tyrkiske Super Lig indtil videre, siger formand

Fenerbahces bestyrelsesformand sagde, at forhandlingerne vil fortsætte efter afslutningen af den nuværende sæson.
Fenerbahces bestyrelsesformand sagde, at forhandlingerne vil fortsætte efter afslutningen af den nuværende sæson.Reuters
Fenerbahce besluttede tirsdag ikke at gøre alvor af truslen om at trække sig fra den tyrkiske Super Lig, fortalte klubbens formand de tusindvis af kongresmedlemmer, der var samlet på klubbens stadion i Istanbul.

"På alle vores møder var den mindst foretrukne mulighed at trække sig fra ligaen. Grunden til, at denne holdning ikke er ønsket, er, at folk tror, at vi ville skulle håndtere de samme ting i den lavere liga, som vi håndterer her," sagde klubbens formand Ali Koc til kongressen.

"Vi tager denne mulighed af bordet indtil generalforsamlingen i slutningen af sæsonen," tilføjede Koc.

I marts sagde Fenerbahce, at de ville overveje at trække sig fra ligaen, efter at deres spillere var blevet angrebet af Trabzonspor-fans under en kamp.

Trabzonspor-tilhængere stormede banen og sloges med sikkerhedsstyrker og Fenerbahce-spillere, efter at deres hold havde tabt 3-2. Det var den seneste af en række hændelser, der har præget den tyrkiske liga i denne sæson.

Fenerbahce, som vandt deres 19. ligatitel i 2014, ligger nummer to i tabellen efter 30 kampe - to point efter Galatasaray. De skal møde Adana Demirspor på onsdag.