Skrantende Napoli møder formstærke Juventus fredag aften: Får Lindstrøm chancen?

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skrantende Napoli møder formstærke Juventus fredag aften: Får Lindstrøm chancen?

Jesper Lindstrøm kan måske vejre morgenluft under sin nye træner.
Jesper Lindstrøm kan måske vejre morgenluft under sin nye træner.Profimedia
Napoli kan for alvor stemple ind i denne sæson med en sejr fredag aften mod Juventus.

Der er lagt op til en vaskeægte lækkerbisken fredag aften i Serie A, når Juventus får besøg af de forsvarende mestre fra Napoli. Hjemmeholdet fra Juventus er inde i en forrygende periode, mens gæsterne fra Napoli slet ikke har kunnet finde melodien. 

Normalt ville en kamp mellem de to storklubber være svær at forudsige, men der er masser af gode grunde til, at det højest sandsynligt ender med en sejr til ’Den Gamle Dame’ fra Torino.

Juventus har haft nogle undervældende sæsoner i de seneste par år, men nu har den traditionsrige klub i den grad fundet storformen frem.

Juventus har nemlig ikke tabt en kamp siden september måned, og de kan med en sejr over Napoli overtage førstepladsen midlertidigt.

Juventus' seneste kampe
Juventus' seneste kampeFlashscore

Napoli havde en magisk sæson sidste år, som endte i et længe ventet mesterskab. Det napolitanske tog kører dog slet ikke på skinner i år. I midten af november fyrede de den franske træner Rudi Garcia, som kun nåede at stå i spidsen for holdet i nogle få måneder.

Napoli har allerede tabt fire kampe i Serie A, og senest tabte de med hele 3-0 til ligaens førerhold Inter. Selvom Napoli ligger nummer fem, så har de allerede 11 point op til Inter på førstepladsen, og det er efter blot 14 kampe.

Napoli har dog vundet fem af de seneste ti indbyrdes opgør mod Juventus og har ikke tabt i Torino siden 2021, så napolitanerne har et godt tag på ”Den Gamle Dame”. 

Top-5 i Serie A
Top-5 i Serie AFlashscore

Ny træner kan være Lindstrøms chance

Det var ikke meget spilletid, som Jesper Lindstrøm fik under Rudi Garcia, og danskeren har heller ikke kunnet gribe de få chancer, som han er blevet tildelt. 

Nu skal Lindstrøm så overbevise en ny træner om, at han skal have mere spilletid. Walter Mazzari, der har overtaget styringen i Napoli, har indtil videre haft tre ret så svære kampe i spidsen for den ikoniske klub. 

Det startede med en hårdt tilkæmpet sejr over Atalanta, mens det er blevet klare nederlag i de to seneste kampe mod henholdsvis Real Madrid og Inter.

Lindstrøm var skadet i de to første kampe under Mazzari, men i kampen mod Inter kom han på banen til de sidste 15 minutter.

Det tyder på, at Mazzari tror på, at Lindstrøm har noget at byde på, så nu er det bare op til den danske offensivspiller at bevise sit værd.