Serie A-dansker rykker videre til portugisisk storklub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serie A-dansker rykker videre til portugisisk storklub

Serie A-dansker rykker videre til portugisisk storklub
Serie A-dansker rykker videre til portugisisk storklubProfimedia
Den danske midtbaneslider Morten Hjulmand bytter Serie A ud med en formodet topklub i Portugals bedste række.

Søndag meddeler Sporting CP fra Lissabon på det sociale medie X, at den har købt den 24-årige dansker fri af Lecce og udstyret ham med kontrakt til 2028.

Ifølge B.T. betaler Sporting cirka 135 millioner kroner for det danske midtbaneanker. Det beløb kan stige med cirka 22,5 millioner kroner, hvis en række bonuskriterier opfyldes, skriver netmediet.

I den forgangne sæson blev Sporting nummer fire i den bedste række, og derfor skal Morten Hjulmand og holdkammeraterne spille i Europa League-gruppespillet i efteråret. Sporting åbnede lørdag den nye ligasæson med en 2-0-sejr over Vizela.

Hjulmands karriere er kun gået fremad, siden han i sommeren 2018 forlod FCK's talentafdeling for at skifte transferfrit til Admira Wacker fra Østrig. Efter 2,5 år i alpelandet blev han købt for en slik af Lecce, der dengang spillede i Serie B.

Han etablerede sig hurtigt som en bærende spiller på holdet og blev anfører, efter at klubben rykkede op i Serie A.

Morten Hjulmand blev sidste år udtaget til det danske A-landshold for første gang. Han har siddet på bænken i alle fire landskampe i 2023, og han har stadig sin A-landsholdsdebut til gode.

Han har ikke en familiær forbindelse til landstræner Kasper Hjulmand, selv om de deler efternavn.