Randers køber svenske John Björkengren i Lecce: "En klar forstærkning"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Randers køber svenske John Björkengren i Lecce: "En klar forstærkning"

John Björkengren  er ny mand i Randers
John Björkengren er ny mand i RandersRanders FC
Superligaklubben Randers FC har skærpet konkurrencen på den centrale midtbane.

Mandag har klubben hentet den 24-årige svensker John Björkengren fra Serie A-klubben Lecce. Han har fået en fireårig kontrakt, oplyser kronjyderne på sin hjemmeside.

Randers' sportsdirektør, Søren Pedersen, har store forventninger til nyindkøbet.

"John er en klar forstærkning til vores hold, og han skal være med til at skærpe konkurrencen om pladserne på den centrale midtbane. Forhåbentlig kan hans erfaring fra udlandet også smitte positivt af på især vores unge spillere i truppen og dermed gøre dem bedre. Han er en dygtig pasningsspiller og stærk bolderobrer, som arbejder stenhårdt, er aggressiv og dygtig i det opbyggende spil," lyder skudsmålet fra sportsdirektøren.

Björkengren har aldrig optrådt i Serie A. Efter at have hjulpet Lecce til oprykning i 2022 blev han udlejet til Brescia i Serie B. I alt har han spillet 64 kampe i Italiens næstbedste række.

Nu ser han frem til at skulle spille i Superligaen.

"Jeg havde en god snak med Rasmus Bertelsen, og skiftet til Randers FC føles helt rigtigt for mig både som spiller og som person. Holdets spillestil passer mig godt, og så har jeg hørt fra nogle af mine venner, at Randers FC er en god klub med en stærk hold- og familiefølelse," siger John Björkengren.

Tidligere på sommeren solgte Randers FC midtbanemotoren Lasse Berg Johnsen til Malmö FF.