Serbiske lækkerier bringer Juventus tæt på Inter efter sejr over Roma

Serbisk lækkeri bringer Juventus tæt på Inter efter sejr over Roma
Serbisk lækkeri bringer Juventus tæt på Inter efter sejr over RomaProfimedia
Juventus er blot to point efter førerholdet Inter i Serie A ved årsskiftet.

Det er en realitet efter lørdagens 1-0-sejr over Roma på hjemmebane. Sejren kom efter en scoring af midtbanespilleren Adrien Rabiot i starten af anden halvleg.

En stor del af æren for målet skal dog gå til den serbiske angriber Dusan Vlahovic, der med forsvarsspilleren Diego Llorente i ryggen lagde op til træfferen med en lækker hælaflevering.

Den danske landsholdsback Rasmus Nissen Kristensen spillede hele kampen for Roma og leverede generelt en solid indsats, omend han i opspillet til Rabiots kasse ikke fik tacklet ordentligt af, da han havde muligheden.

Tabellen i Serie A
Tabellen i Serie AFlashare

Juventus var bedst i første halvleg, hvor Vlahovic blandt andet forsøgte sig med et saksespark, og Roma-stopperen Evan N'Dicka kort før pausen heroisk blokerede et forsøg fra Filip Kostic på stregen.

Roma havde også sine chancer med et forsøg på stolpen, og et nærgående forsøg af den tidligere Juve-profil Paulo Dybala, men i anden halvleg kneb det mere mod et stærkt organiseret hjemmehold.

I stedet var Juventus i flere omgange tæt på 2-0, men midtbanespilleren Weston McKennie missede sin store mulighed, og indskiftede Federico Chiesa fik sin træffer annulleret for offside.