Juventus og Inter deler point i tamt Derby d'Italia: Status quo i toppen af Serie A

De to tophold holder sig kind om kind i Serie A.
De to tophold holder sig kind om kind i Serie A.Profimedia
Inter fører stadig Serie A med to point ned til Juventus på andenpladsen i Serie A.

Det er status, efter at søndagens topbrag i Torino sluttede med 1-1.

Dermed stoppede sejrsstimer for begge klubber. Inter havde vundet seks kampe i træk på tværs af turneringer. Juventus kom til opgøret med fem Serie A-sejre på stribe.

Uafgjort var en ganske fair udgang på topkampen.

Efter et stille udlæg på Derby d'Italia kom der for en stund gang i opgøret efter knap en halv time.

Juventus' Federico Chiesa, der havde stået for de fleste offensive indslag i indledningen, drev bolden frem og fandt den serbiske angriber Dusan Vlahovic, der scorede med et fladt spark.

Det var første gang, at han fandt vej til netmaskerne siden 16. september.

Målet satte gang i kampen, og bare en håndfuld minutter senere svarede Inter tilbage.

Marcus Thuram sendte bolden i feltet, hvor Lautaro Martínez pressede sig foran sin oppasser og udlignede med en flot førstegangsafslutning.

Martinez er suveræn topscorer i Serie A med 13 mål, de næste på listen er noteret for 7.

Efter pausen viste Inter en smule mere kvalitet, men topbraget endte med at være en lidt skuffende omgang.

Man fornemmede, at begge hold havde det ganske fint med en pointdeling og status quo i toppen af tabellen, og sådan blev det.

Lidt længere nede i stillingen avancerede Roma til femteplads med en hjemmesejr på 3-1 over Udinese.

Rasmus Nissen Kristensen fik de sidste minutter for Roma, mens den tidligere AGF'er Thomas Kristensen sad på Udineses bænk i hele opgøret.

Hos Genoa fortsatte Morten Frendrup sin personlige succes med en assist. Den kunne dog ikke ændre på, at Genoa ude tabte med 1-2 mod Frosinone.

Frendrup blev efterudtaget til landskampen mod Nordirland først på ugen, men meldte afbud med sygdom.