Romas problemer fortsætter: Genoa sikrer sig storsejr over Mourinho og Rasmus NK

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Romas problemer fortsætter: Genoa sikrer sig storsejr over Mourinho og Rasmus NK

Genoa sikrede sig deres første hjemmesejr i Serie A-sæsonen
Genoa sikrede sig deres første hjemmesejr i Serie A-sæsonenAFP
Genoa sikrede sig sæsonens første hjemmesejr i Serie A da et fremragende mål af Mateo Retegui inspirerede dem til en 4-1-triumf over Roma og dermed afsluttede deres 17 kampe lange stime uden sejr mod Giallorossi. Rasmus Nissen Kristensen spillede hele kampen for Roma

Efter et smalt nederlag til Fiorentina i sidste kamp, roste Genoa-manager Alberto Gilardino sit hold for at kæmpe "til det sidste" på trods af, at de spillede med 10 mand i størstedelen af kampen.

Den indstilling kom til udtryk i kampens indledning mod José Mourinhos mandskab, hvor værterne bragte sig foran efter fem minutter ved Albert Guðmundsson, der modtog en smart pasning fra Kevin Strootman og afsluttede køligt i det nederste højre hjørne.

Genoa fejrer deres åbningsmål
Genoa fejrer deres åbningsmålProfimedia

Roma lod sig ikke afskrække af den sløve start, men kom bedre med i kampen, som første halvleg skred frem, og fik udlignet i det 22. minut, da Bryan Cristante kom ind i feltet og headede Leonardo Spinazzolas flotte indlæg i mål.

Efter at have fået fodfæste i kampen, forsøgte gæsterne at sætte sig på begivenhederne før pausen, men det var Genoa, der bragte sig foran igen, da Retegui sendte en klinisk helflugter ind bag Rui Patrício og scorede sit femte mål i denne sæson.

Mourinho var tydeligvis ikke imponeret over sit holds indsats i første halvleg og skiftede Andrea Belotti ind i starten af anden halvleg. Men på trods af al deres boldbesiddelse fortsatte Roma med at knokle på den sidste tredjedel, og Genoa holdt stand under pres.

Mourinho så ikke imponeret ud over sit hold
Mourinho så ikke imponeret ud over sit holdProfimedia

Gæsterne var fast besluttet på at rette op på deres værste start på en Serie A-sæson i fem år og så ud til at øge indsatsen, da de sidste 25 minutter var gået, men de kom yderligere bagud i det 74. minut, da Morten Thorsby headede bolden i mål fra tæt hold og gav værterne en tomålsføring.

Det mål dulmede eventuelle nerver hos hjemmepublikummet, og Genoa tilføjede et sent fjerde mål ved Junior Messias, som med et førstegangsskud i det nederste hjørne efter Morten Frendrups tilbagelægning sikrede Gilardinos mandskab tre imponerende point.

Genoa vs Roma statistik
Genoa vs Roma statistikStatsperform

Roma vil være desperate efter at komme tilbage på sejrssporet mod Frosinone i weekenden efter kun at have hentet én sejr i deres første seks SA-kampe.

Flashscore Kampens spiller: Radu Drăgușin (Genoa)

Se et sammendrag af kampen på Flashscore