Osimhen tryller i forløsende Napoli-sejr

Osimhen tryller i forløsende Napoli-sejrProfimedia
Efter mere end to måneders venten kunne Stadio Diego Armando Maradona lørdag omsider juble over en ligasejr.

Det trængte italienske mesterhold Napoli slog således bundholdet Cagliari 2-1, efter at stjerneangriberen Victor Osimhen tryllede med både mål og assist.

Det var nigerianerens første ligamål i mere end to måneder efter en skadespause og en uskarp periode.

Sejren bringer Napoli op på en foreløbig fjerdeplads med 27 point efter 16 kampe i den italienske Serie A.

Napoli pressede på i det meste af kampen, men måtte vente 69 minutter på den første scoring.

Osimhen højt til vejrs i sejren mod Cagliari
Osimhen højt til vejrs i sejren mod CagliariProfimedia

Venstrebacken Mario Rui smed bolden i feltet, hvor Osimhen flot steg til vejrs og forløste sig selv og hjemmeholdet.

Det tidligere Napoli-flop Leonardo Pavoletti udlignede straks, men seks vilde minutter toppede, da Osimhen elegant og energisk dansede forbi flere Cagliari-spillere og lagde bolden til rette for matchvinder Khvicha Kvaratskhelia.

Georgieren var glad, men søgte straks Osimhen som anerkendelse af en assist af meget høj kvalitet.