Jesper Lindstrøm fik 15 minutter på banen i Napoli-sejr med Preben Elkjær på lægterneLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Jesper Lindstrøm fik 15 minutter på banen for Napoli, da de regerende Serie A mestre vandt 3-1 på udebane mod Verona, i en kamp, hvor Preben Elkjær var på lægterne for at besøge sin gamle hjemmebane.

Napoli var uden den nigerianske angriber Victor Osimhen, som for nyligt blev erklæret ude i længere tid med en lårskade.

Men trods det åbenlyse handicap, satte gæsterne sig hurtigt på opgøret, og det gav pote efter 26 minutter, da Matteo Politano satte indersiden på et flot indlæg fra Giacomo Raspadori.

Kort før pausen gjorde den georgiske midtbane-ekvilibrist Kvicha Kvaratskhelia det til 2-0, da han sparkede bolden i det korte hjørne uden chance for Verona-keeper Lorenzo Montipo.

Ti minutter efter pausen viste Kvaratskhelia igen klassen, da han udfintede sin direkte modstander, og lagde bolden smukt over i det lange hjørne.

Darko Lazovic fik reduceret for hjemmeholdet, der dog aldrig truede Napolis sejr. Lindstrøm kom på banen et kvarter før tid, da han erstattede Kvaratskhelia og danskeren havde et udmærket forsøg, der dog manglede saft og kraft.