Ny retssag om blandt andet uretmæssige lønudbetalinger truer Juventus' fremtid

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Ny retssag om blandt andet uretmæssige lønudbetalinger truer Juventus' fremtid
Ny retssag om uretmæssige lønudbetalinger og forbindelser til andre hold truer Juve's fremtid
Ny retssag om uretmæssige lønudbetalinger og forbindelser til andre hold truer Juve's fremtid
Profimedia
Italiens fodboldforbund (FIGC) sagde fredag, at Juventus kan imødese en ny retssag for påståede uregelmæssigheder i klubbens betalinger til spillere samt unødige forhold til spillernes agenter og andre klubber.

Den nye retssag, som kan koste yderligere sportslige sanktioner, herunder flere pointfradrag, kommer i tillæg til den retssag, som der forventes en ny afgørelse om mandag.

Som en del af den igangværende sag, centreret om klubbens transferaftaler, fik Juventus en straf på 15 point i januar, som senere blev skrottet af Italiens topsportsorgan, der beordrede fodboldmyndighederne til at holde en ny høring.

Med tre kampe tilbage at spille i denne sæson er Juve nummer to i Serie A med 69 point, efter mestrene Napoli. Ethvert pointfradrag kan dog skubbe Juve, Italiens mest succesrige klub, ud af kvalifikationspladserne til de økonomisk lukrative europæiske klubturneringer

Torsdag slog Sevilla Juventus i semifinalen i Europa League.

Som en del af den nye retssag mod Juve, som også involverer tidligere og nuværende klubledere, herunder tidligere formand Andrea Agnelli, hævder FIGC-anklagere, at Juventus gik med til at betale spillerne det meste af deres COVID-19-relaterede lønnedskæringer tilbage uden at redegøre for det ordentligt i regnskaberne.

Juventus, som tidligere har argumenteret, at de på korrekt vis havde "anvendt de relevante internationale regnskabsstandarder", afviste fredag ​​at komme med yderligere kommentarer.

FIGC sagde fredag, at de andre hold, som Juventus angiveligt havde unødige forhold til, er Sampdoria, Atalanta, Sassuolo, Udinese, Bologna og Cagliari, men tilføjede, at de stadig blev undersøgt.