Myndigheder rykker Napoli-kamp og den mulige mesterskabsfest fra lørdag til søndag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Myndigheder rykker Napoli-kamp og den mulige mesterskabsfest fra lørdag til søndag

Selvom festen bliver rykket, så byen tydeligvis klar til at feste.
Selvom festen bliver rykket, så byen tydeligvis klar til at feste.Profimedia
Der bliver ingen mesterskabsfest i den italienske by Napoli lørdag.

Myndighederne i byen har nemlig besluttet, at kampen mellem fodboldklubben af samme navn og Salernitana, hvor hjemmeholdet kan sikre Serie A-mesterskabet, skal rykkes til søndag.

Det skriver det franske nyhedsbureau AFP

Myndighederne i byen har sagt, at kampen er blevet flyttet af hensyn til den offentlige orden.

Napoli-provinsens præfekt, den italienske regerings repræsentant i området, Claudio Palomba, sagde torsdag, at kampen måtte rykkes en dag, fordi "der opstod et behov for at undgå, at flere begivenheder overlapper for at hjælpe politiet".

"Havde vi beholdt kampen lørdag, havde vi været nødt til at fordoble vores ressourcer, og af den grund har vi indført en række tiltag," siger han.

Kampen skal nu spilles søndag klokken 15.00. Napoli er storfavorit til at tage sejren og dermed sin første Scudetto i mere end tre årtier.

Og hvis det sker, kan byen godt forberede sig på et brag af en fest.

Allerede i slutningen af marts kunne nyhedsbureauet Reuters berette, at byens indbyggere var begyndt at varme op til fejringen af det italienske mesterskab.

Lokale snedkere begyndte at snitte figurer af byens nye helte. Papfigurer af Napoli-spillerne prydede allerede bybilledet i Quartieri Spagnoli, byens oldgamle spanske kvarter, og en plakat viste afdøde Diego Maradona række holdets nigerianske angriber Victor Osimhen Serie A-trofæet fra himlen.

Der er desuden påbegyndt en indsamling for at finansiere festen, når det italienske mesterskab officielt vender hjem til Napoli.