Kjær-løse Milan skuffede mod Empoli trods chancehav

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kjær-løse Milan skuffede mod Empoli trods chancehav

Johan Giroud troede sig matchvinder, men kun indtil VAR trådte i karakter.
Johan Giroud troede sig matchvinder, men kun indtil VAR trådte i karakter.AFP
Empoli kæmpede sig til et imponerende point mod AC Milan på San Siro, da Rossoneri for første gang i deres historie forpassede chancen for at vinde for femte gang i træk i ligaen mod Empoli. Værterne, der lige havde vundet en imponerende sejr over de førende Napoli søndag aften, virkede fulde af selvtillid i de første 20 minutter, hvor Ante Rebic og Theo Hernandez begge fik tidlige scoringer afværget af Samuele Perisan.

Efter at have klaret den tidlige Milan-storm spillede Empoli sig gradvist ind i kampen, selv om Perisan måtte være på tæerne for at afvise et drilsk forsøg fra Sandro Tonali.

Da stillingen var lige ved pausen, forsøgte Milan at øge presset i begyndelsen af anden halvleg, men dårlige afslutninger fra Rebić og Tommaso Pobega hjalp ikke på cifrene.

Milan-boss Stefano Pioli var klar over den voksende uro på tribunerne, en stemning, der kun blev forstærket, da værterne blev nægtet et straffespark ved VAR, og han satte derfor Olivier Giroud og Rafael Leao ind i håb om at bryde igennem Empolis faste bagkæde.

På trods af at Milan, dog altså minus Simon Kjær, der var på bænken hele kampen, brugte hele deres stjernespækkede trup, nægtede gæsterne at give sig, da kampen gik ind i det sidste kvarter, og Alessandro Florenzi satte en skarpt flugter mod stolpen.

Med to minutter tilbage troede Milan, at deres voldsomme jagt efter en sen vinder endelig gav pote, men Girouds mål blev korrekt underkendt for hånd på bolden, til stor lettelse for Zanettis mandskab, der holdt stand og sikrede sig et stort point.

Det skuffende resultat for værterne betyder, at Milan fortsat ligger på tredjepladsen i Serie A med to point ned til Roma på femtepladsen, mens Empolis belønning for en flot kamp er en komfortabel 13-points afstand til nedrykningspladserne.

Tjek alle kampstatistikker på Flashscore.

Kampstatistik
KampstatistikOpta by Stats Perform