Juventus holder trit med Inter efter Vlahovic-show mod Sassuolo

Juventus-angriberen Dusan Vlahovic (R) jubler med holdkammeraterne efter sin scoring.AFP
Den serbiske angriber Dusan Vlahovic scorede to gange , da Juventus med en 3-0-sejr over Sassuolo forlængede deres ubesejrede stime til 17 kampe og dermed stadig holder trit med Inter i toppen af Serie A i jagten på det første italienske mesterskab siden 2019/20.

Efter at have fejret sin 400. kamp i spidsen for Juventus i sidste uge, fik Massimiliano Allegri den perfekte start på kamp nr. 401.

Det ville måske være uretfærdigt at påstå, at Juve dominerede fra starten, men de formåede alligevel at tage føringen efter 14 minutter, da Vlahovic fra kanten af feltet skruede bolden over i det lange hjørne.

Kort efter var Sassuolo tæt på at få udlignet, da Armand Lauriente' med et hårdt skud fra distancen tvang Wojciech Szczesny til en flot redning.

Vlahovic gav så endnu et eksempel på sin gode form efter 37 minutter, da han med et Ronaldo-agtigt frispark, der kyssede undersiden af overliggeren fordoblede hjemmeholdets føring.

Selvom der skulle et mindre mirakel til efter pausen for at vende kampen, tvang Sassuolo i det mindste Szczesny i aktion igen, da han med en flot redning afværgede et forsøg fra distancen fra Domenico Berardi.

Hjemmeholdet hvilede ikke på laubærrene, men Timothy Weah forspildte en mulighed for at gnide salt i Sassuolos sår i en ikke opsigtsvækkende anden halvleg før Enrico Chiesa lagde endeligt låg på kampen med målet til 3-0 kort før slutfløjtet.