Inter smider point mod Morten Frendrup og Genoa trods sjælden Arnautovic-scoring

Marko Arnautovic fejrer sin scoring for Inter.
Marko Arnautovic fejrer sin scoring for Inter.AFP
For første gang i 15 Serie A-kampe mellem Genoa og Inter scorede begge hold, og værterne kæmpede sig tilbage og fik 1-1 i første halvlegs tillægstid, efter at Marko Arnautovic endelig havde scoret for Inter i ligaen efter 14 års ventetid.

En otte minutters forsinkelse efter et kvarters spil, på grund af for meget røg fra nødblus på banen, truede med at dræbe Genoas tidlige rytme, men genstarten bød i stedet på en sjælden forsvarsfejl fra Inter, som gav Caleb Ekuban og Albert Gudmundsson mulighed for at bryde igennem. Kun en række panikagtige clearinger fra Ekubans forsøg på indlæg til islændingen forhindrede Genoa i at tage en chokføring.

Da Inter var vågnet op til dåd, testede Hakan Calhanoglu Josep Martinez med en flugter fra kanten af feltet, før Inter kom foran efter 42 minutter nærmest ud af ingen ting. Et indkast fra Matteo Darmian havnede hos Nicolo Barella inde i feltet, og selvom hans skud blev vippet på stolpen af Martinez, faldt bolden ned til Arnautović, så han kunne banke sit første Serie A-mål ind for Inter.

Der skulle dog ske et twist i løbet af ni minutter af første halvlegs tillægstid, da et Gudmundsson-hjørne fandt Radu Drăgușin, som headede bolden ind ved fjerneste stolpe på trods af, at Yann Sommer fik mere end en halv handske på bolden.

Forudsigeligt nok startede Inter anden halvleg bedst, og Arnautovic var centimeter fra at fordoble sin måltotal kort efter pausen, da han med en halvflugter sendte bolden mod mål ved den venstre stolpe. Genoa kom dog tilbage, da en umarkeret Gudmundsson sendte et hovedstød efter et hjørnespark lige på Sommer.

Han mistede dog kort efter sin angrebsmakker Ekuban på grund af en skade, og da Genoa-chefen Alberto Gilardino skiftede tre spillere ind mod modstanderens nul efter en time, var der altid en frygt for, at Inters overlegne bredde ville vise sig i sidste ende.

Genoa - Inter spillerbedømmelser
Genoa - Inter spillerbedømmelserFlashscore

Måske fornemmede Martinez dette, og måtte være i fuld alarmberedskab efter tre kvarters spil, da Calhanoglu fandt Francesco Acerbi med et frispark. Sidstnævntes hovedstød blev reddet på stregen ved fjerneste stolpe, men et hjørnespark i den anden ende voldte Sommer store problemer, da spillet begyndte at åbne sig op.

Til sidst kom Inters indskiftere på banen, men den første af dem - Alexis Sanchez for Arnautovic - havde ikke den store indflydelse. Om noget var det Genoa, der sluttede kampen bedst, da Dragusin sendte et hovedstød lige på den forkerte side af Sommers fjerneste stolpe efter at have mødt et frispark fra lang afstand.

Flashscore Kampens spiller: Albert Gudmundsson (Genoa)