Efter kun syv minutters fodbold: Italiensk medie melder startdebut til Bisseck i CL-opgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Efter kun syv minutters fodbold: Italiensk medie melder startdebut til Bisseck i CL-opgør
Yann Aurel Bisseck kan måske være med fra start, når Internazionale onsdag går på banen i Østrig.
Yann Aurel Bisseck kan måske være med fra start, når Internazionale onsdag går på banen i Østrig.Piero Cruciatti/Anadolu Agency/Anadolu via AFP
Når Internazionale onsdag gæster Red Bull Salzburg vil det ifølge italienske Gazzetta dello Sport være med den forhenværende AGF-profil Yann Aurel Bisseck i startopstillingen. Tyskeren har ellers haft en svær start på tilværelsen i Italien, hvor det hidtil kun er blevet til syv minutters spilletid.

Det har ikke været den ønskede start på opholdet i Milano for 22-årige Yann Aurel Bisseck, efter den bomstærke tysker i sommer skiftede AGF ud med Internazionale i en, efter Superliga-standarder, stor millionhandel. 

Sammenlagt er det blevet til sølle syv minutter for den forhenværende AGF-stjerne siden ankomsten til Italien, alle syv minutter som indskifter i den italienske Serie A. Cheftræner Simone Inzaghi har i stedet foretrækker mere erfarne kræfter som 31-årige hollandske Stefan de Vrij og 35-årige italienske Francesco Acerbi, der ligesom Bisseck kom til i sommer.

Men tålmodighed er en dyd, og tyskerens tålmodighed ser nu endelig ud til at bære frugt for midtstopperen, der ellers debuterede i den bedste tyske række som blot 16-årig helt tilbage i november 2017, den stadig yngste debutant i 1. FC Kölns historie. 

Således mener italienske Gazzetta dello Sport at vide, at Bisseck står overfor både Champions League- og startopstillingsdebut, når Inter onsdag møder Red Bull Salzburg i det østrigske. Det skriver det italienske sportsmedie tirsdag. 

Her overværede avisen nemlig holdets træning og kunne observere, at hollandske Denzel Dumfries sad fuldstændig over efter en hård kamp lørdag mod Atalanta BC, hvorfor Matteo Darmian blev brugt på den højre wingback, hvilket gav plads til Bisseck i trebackkæden sammen med Acerbi og italienske Alessandro Bastoni

Med Benjamin Pavards skade forleden blev der ellers spekuleret i, at netop føromtalte Matteo Darmian blot ville rykke permanent ind som den ene af de tre bageste centerbacks, men i tilfælde af at Dumfries har brug for et hvil mod Salzburg, kan Bissecks evner altså blive nødvendige i det italienske forsvar. 

Hvis Bisseck får kampen fra start vil det altså være tyskerens allerførste startplads i konkurrence for Internazionale, der i sommerpausen ellers betalte mere end 50 millioner danske kroner for forsvarsspillerens underskrift. 

Onsdagens opgør mellem Internazionale og Red Bull Salzburg på sidstnævntes stadion sættes i gang klokken 21 og kan naturligvis føles live på Flashscore.