Trænerskifte i Serie A: Jesper Lindstrøm får ny chef i Napoli ifølge italiensk medie

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Endnu en ny chef til Lindstrøm: Præsident bekræfter vagtskifte i Napoli

Opdateret
Francesco Calzona har vundet halvdelen af sine 14 kampe i spidsen for det slovakiske landshold.
Francesco Calzona har vundet halvdelen af sine 14 kampe i spidsen for det slovakiske landshold.Carlos Rodrigues/Firo Sportphoto/DPA Picture-Alliance via AFP
Ifølge Gazzetta dello Sport skal Jesper Lindstrøm have ny cheftræner i SSC Napoli. Således skriver den italienske sportsavis, at holdejer Aurelio De Laurentiis mandag aften skifter Walter Mazzarri ud med 55-årige Francesco Calzona, der i øjeblikket er landstræner for Slovakiet.

Jesper Lindstrøm får sin tredje cheftræner i sin ellers korte tid i den italienske storklub SSC Napoli. Det store italienske sportsmedie Gazzetta dello Sport meldte ud om nok et trænerskifte i den syditalienske mesterklub tidligere på aftenen og nu har præsident Aurelio De Laurentiis bekræftet rygterne.

Siden Luciano Spalletti i sommer forlod Napoli, efter at have vundet klubbens første italienske mesterskab i 33 år, har holdejer Aurelio De Laurentiis haft svært ved at finde den rigtige opskrift. Rudi Garcia var første mand i den figurative napolitanske boksering, og franskmanden overlevede lige præcis 12 runder i Serie A, før han 14. november blev fyret i kølvandet på et nederlag til Empoli.

På daværende tidspunkt indtog Napoli fjerdepladsen i Serie A, men siden Walter Mazzarri overtog posten, er det overhovedet ikke blevet bedre for I Partenopei. Faktisk tværtimod. Nu ligger Napoli nemlig helt nede som nummer ni, og Mazzarri har kun formået at vinde sølle fire kampe i 12 runder.

Det bliver den nuværende slovakiske landstræner Francesco Calzona, der bliver næste mand i det lyseblå hjørne. 55-årige Calzona har stor erfaring med netop Napoli, for tidligere har syditalieneren fungeret som assistenttræner for først Maurizio Sarri og senere føromtalte Luciano Spalletti, de to mest succesrige Napoli-trænere i nyere tid.

Senest har Calzona altså imponeret med det slovakiske landshold, som han formåede at kvalificere til sommerens EM-slutrunde. Ifølge Gazzetta dello Sport fortsætter Calzona da også i sin rolle som landstræner, og den forhenværende Sarri-lærling må således forventes at blive en særdeles travl mand i foråret 2024.

Trænerskiftet kommer ganske kort tid, før end Napoli tager hul på årets knockoutrunder af Champions League. Allerede onsdag kan Calzona få sin debut for Napoli, når et ligeledes skrantende FC Barcelona med danske Andreas Christensen aflægger visit på Stadio Diego Armando Maradona.