AC Milan tilbage på tredjepladsen i Serie A efter kneben sejr over Fiorentina

AC Milans spillere omringer Theo Hernandez efter hans mål.
AC Milans spillere omringer Theo Hernandez efter hans mål.AFP
Theo Hernandez' (26) straffespark blev afgørende, da AC Milan sluttede en stime på fire kampe uden sejr i Serie A ved at slå Fiorentina 1-0 - den fjerde hjemmesejr i træk mod La Viola.

Ingen af holdene var i stand til at komme overbevisende foran i en rodet åbningsperiode på San Siro. Christian Pulisic leverede et sjældent øjebliks inspiration, da han tog sagen i egen hånd, men han blev nedlagt af et kynisk frispark, som gav Arthur Melo et gult kort.

Manglen på kvalitet blev illustreret af Fiorentinas Alfred Duncan, som kiksede sit forsøg efter Fabiano Parisisindlæg.

Pulisic var endnu en gang spilleren, der skulle sørge for et øjebliks højspænding i det 23. minut med et godt skud, men det røg lige på Pietro Terracciano og blev derfra vippet over overliggeren.

Mod slutningen af en frustrerende halvleg tvang Tommaso Pobega Terracciano ud i kampens første store redning med et hovedstød, der blev vippet til hjørne, og det øjeblik så ud til at vække værterne til live.

Hernandez løb derefter igennem og blev nedlagt af Parisi på et straffespark, som franskmanden køligt selv omsatte til mål.

Der var straks action i begge ender i anden periode, hvor Samuel Chukwueze måtte se sit hovedstød reddet af Terracciano, før Mike Maignan skyndte sig ud for at hapse bolden fra Lucas Beltran.

En sløset aflevering fra Maignan blev ikke straffet, da Nicolas Gonzalez skød forbi, men argentineren jog senere målmanden en skræk i livet med et indlæg, der blev rettet af af Fikayo Tomori og ramte stolpen.

Fiorentina fortsatte med at presse på for en udligning, og Giacomo Bonaventura havde et skud, som blev blokeret fra tæt hold.

Luka Jovic havde en stor chance for at give værterne lidt luft, men måtte se et sløjt skud blive reddet af Terracciano, før han blev erstattet af Francesco Camarda - som blev Serie A's yngste debutant nogensinde med sine 15 år, otte måneder og fem dage.

Maignan afviste derefter Rolando Mandragoras skud fra nært hold med ansigtet og sikrede, at Milan sluttede en stime på fire ligakampe i træk uden sejr og genvandt tredjepladsen i tabellen. Fiorentina har derimod tabt fire af deres seneste fem Serie A-kampe.