Den tidligere engelske landsholdsmålmand Joe Hart spiller sin sidste sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Den tidligere engelske landsholdsmålmand Joe Hart spiller sin sidste sæson
Hart har meddelt, at han går på pension efter denne sæson.
Hart har meddelt, at han går på pension efter denne sæson.AFP
Den tidligere Manchester City- og England-målmand Joe Hart går på pension ved udgangen af sæsonen, meddelte Celtic torsdag.

Hart vandt 75 landskampe for England og spillede 348 gange for Manchester City, hvor han repræsenterede sit land ved et verdensmesterskab og to europamesterskaber og vandt to Premier League-titler.

Han spillede også for en række andre klubber i løbet af sin karriere, herunder Torino, Burnley og Tottenham, før han sluttede sig til Celtic i 2021.

"Joe har haft en fænomenal karriere, og jeg ved, at han vil være et stort savn for spillet, når han endelig trækker sig tilbage fra at spille fodbold til sommer," siger Celtic-manager Brendan Rodgers.

"For alt, hvad han har gjort i fodbold, fortjener Joe stor ros og lykønskninger. Han har været et strålende aktiv for Celtic og for fodbolden i det hele taget på højeste niveau, både nationalt og internationalt. Men derudover er han en fantastisk mand, som det er skønt at arbejde sammen med, og som jeg ved har været en god holdkammerat for så mange gennem hele sin karriere, og en spiller, der aldrig giver andet end sit absolut bedste."