Tidligere Arsenal-manager efter nyindkøb: "Jeg tror, at vi vinder mesterskabet"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Arsenal-manager efter nyindkøb: "Jeg tror, at vi vinder mesterskabet"

Arsene Wenger tror sin engelske hjerteklub.
Arsene Wenger tror sin engelske hjerteklub.Profimedia
Arsenal har haft den helt store tegnebog fremme i transfervinduet, og den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger tror, at London klubben kan kravle helt til tops.

London-klubben Arsenal har i mange år ikke kunne købe spillere på helt samme hylde som konkurrenterne, men den tid er forbi.

I indeværende transfervindue har klubben allerede brugt cirka 564 millioner kroner på Kai Havertz og muligvis over 900 millioner kroner på Declan Rice. D nye tider i Arsenal har fået klubben tidligere manager Arsene Wenger til at rose klubbens transfers - særligt indkøbet af Declan Rice.

"Jeg synes, at de har gjort et godt køb, da det er spillere, der nu er modne, 23-24 år, og stadig unge, så de kan blive sammen i et par år." fortæller Wenger til Eurosport.

Eurosport fangede Wenger, som besøgte Tour de France ved søndagens etape, og her fortalte han om sine store forhåbninger for Arsenal. Faktisk tror den ikoniske franskmand, at hans tidligere klub meget vel kan løfte Premier League-trofæet i den kommende sæson. 

"Jeg tror på, at vi vinder mesterskabet, så enkelt er det. Jeg tvivler mindre på Arsenal end dagens etape (i Tour de Franc, red.)."

Arsene Wenger var manager for Arsenal i 22 år, hvor han var med til at vinde tre Premier League-titler.