Ten Hag: Manchester United 'kæmper' for at vende sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Ten Hag: Manchester United 'kæmper' for at vende sæsonen
Manchester Uniteds manager Erik ten Hag er under stort pres efter en dårlig sæsonstart.
Manchester Uniteds manager Erik ten Hag er under stort pres efter en dårlig sæsonstart.
AFP
Erik ten Hag sagde fredag, at Manchester United kæmper sammen for at forsøge at vende skuden efter en katastrofal start på sæsonen.

De Røde Djævle har tabt fire af deres første seks kampe i alle turneringer, hvilket efterlader den hollandske manager med en stor opgave på hænderne lidt over en måned inde i den nye sæson.

United skal møde Burnley på lørdag, som ligger på 13. pladsen i Premier League - de har tabt 18 af deres seneste 35 udekampe i alle turneringer.

"Det er mit andet år," sagde Ten Hag, hvis hold i sidste sæson sluttede på tredjepladsen i tabellen og sluttede en seks år lang trofætørke.

"Jeg ved, at det ikke altid kun går opad - man vil have sine nedtursperioder, og man bliver stærkere af det, så længe man holder sammen, og det er det, vi gør.

"Omklædningsrummet, staben, alle ansatte, trænere, læger, alle er forenede, og i United kæmper man."

Historier om utilfredshed i omklædningsrummet er begyndt at dukke op, mens der også er blevet sat spørgsmålstegn ved spillernes attitude.

Ten Hag forsøgte at male et positivt billede på sin pressekonference før kampen og sagde: "Jeg ved ikke, om det er en lækage, men jeg kender holdningerne, jeg kender mine spillere. Alle kan komme med forslag, vi er okay med det."

Uniteds dårlige form har gjort turen til Burnley til en højspændt affære, og de vil igen være uden Jadon Sancho, som fortsat er fraværende fra truppen efter et skænderi med manageren.

Det er uklart, om den tidligere Borussia Dortmund-fløjspiller kommer til at spille for klubben igen.

"Det afhænger af ham," siger Ten Hag. "For resten forbereder vi os til Burnley, og det er vores fokus. Han vil ikke være i truppen."

United har været hårdt ramt af skader. Raphael Varane, Mason Mount, Sofyan Amrabat og Harry Maguire var klar til at træne forud for kampen på Turf Moor, men Ten Hag var forsigtig, da han blev spurgt, om de ville være til rådighed.

Det centrale i Uniteds problemer har været en manglende defensiv soliditet med 14 indkasserede mål i de seneste fem kampe.

Målmand Andre Onana rakte hænderne i vejret efter at have begået en fejl ved Bayerns første mål i 4-3 nederlaget i Champions League i denne uge, men Ten Hag mener, at problemerne er kollektive.

"Det handler om holdet, og som hold har vi ikke resultaterne i øjeblikket, så der er også enkeltpersoner, der ikke leverer den præstation, du forventer, ikke kun én spiller, der er flere, inklusive manageren," sagde han.

"Jeg siger altid til mine spillere, at vi angriber med 11, og vi forsvarer med 11. Når en eller to ikke gør deres arbejde, er det som et spil kort, så det er ikke kun en eller to spillere."