Jadon Sancho langer ud efter Erik ten Hag: Jeg gøres til syndebuk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jadon Sancho langer ud efter Erik ten Hag: Jeg gøres til syndebuk

Der er lidt trykket stemning mellem Jadon Sancho og Erik ten Hag.
Der er lidt trykket stemning mellem Jadon Sancho og Erik ten Hag.Profimedia
Konflikten mellem Manchester Uniteds cheftræner, Erik ten Hag, og klubbens kantspiller Jadon Sancho er for alvor kommet ud i offentligheden, efter at de to begge har udtalt sig offentligt om sidstnævntes indsats til klubbens træningspas.

Cheftræneren revsede søndag den britiske profil over for pressen, efter at holdet havde tabt 1-3 til Arsenal i Premier League. Indsatsen levede ikke op til Manchester Uniteds standarder, blev det insinueret.

Og søndag aften har Sancho, som ikke var udtaget til nederlaget mod Arsenal, på Instagram skrevet, at han alt for længe er blevet gjort til syndebuk, når det gælder Uniteds problemer på banen.

"Jeg nægter at lade folk sige ting, der er helt og aldeles usande," skriver han med henvisning til Erik Ten Hags udtalelser om hans træningsindsats.

"Jeg tror, der er andre årsager til dette, som jeg ikke vil komme ind på. Jeg er blevet gjort til syndebuk i lang tid, og det er ikke retfærdigt."

Han understreger, at han respekterer trænerstabens beslutninger.

"Jeg spiller med fantastiske spillere og er taknemmelig for det, og jeg ved, at hver eneste uge er en udfordring. Jeg kommer til at kæmpe for trøjen uanset hvad."

Erik ten Hag sagde søndag, at det var dårlige indsatser til træning, der gjorde, at Sancho ikke fik spilletid for Manchester United.

"På grund af hans indsats til træning udtog vi ikke Jadon Sancho til truppen," sagde han.

"I Manchester United skal man nå et vist niveau hver eneste dag, og man kan træffe beslutninger vedrørende angrebsspillerne. Så til denne kamp blev han ikke udtaget."

Jadon Sancho startede sin karriere hos bysbørnene i Manchester City, inden han rykkede til Borussia Dortmund i den tyske i søgen efter spilletid for førsteholdet.

Englænderen markerede sig hurtigt som en nøglespiller for Bundesliga-mandskabet, inden rygterne om et skifte tilbage til England begyndte at svirre.

Rygterne materialiserede sig i form af et skifte til Manchester United, som i 2021 sendte 73 millioner pund, knap 619 millioner kroner, til Borussia Dortmund i bytte for kantspillerens tjeneste.