Sandro Tonali dømt i betting-sag: 10 måneders karantæne samt behandling for ludomani

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sandro Tonali dømt i betting-sag: 10 måneders karantæne samt behandling for ludomani

Opdateret
Sandro Tonali
Sandro TonaliAFP
Den tidligere AC Milan-midtbanespiller er blevet enig med den føderale anklagemyndighed om en karantæne, der vil holde ham ude for resten af sæsonen

Dommen i betting-sagen, der involverer den tidligere Milan-midtbanespiller Sandro Tonali, er faldet.

Den nuværende Newcastle-spiller, som fik 25 minutter på banen i onsdagens 1-0-nederlag til Dortmund i Champions League, skal sidde ude i 10 måneder.

Tonali, som kom til Newcastle United fra AC Milan i år, skal også deltage i behandlingssessioner for ludomaner, og holde en række foredrag om sin oplevelse over en periode på yderligere otte måneder, som en del af en aftale med FIGC.

Aftalen, som forventes at gælde for international fodbold, blev bekræftet af FIGC's præsident, Gabriele Gravina. Det vil udelukke Tonali fra resten af klubsæsonen og næste sommers EM-slutrunde.

Tonali er den mest profilerede spiller, der er fanget i en bettingskandale, som ryster italiensk fodbold.

Midtbanespilleren kom til Newcastle fra AC Milan i juli, for et beløb på omkring 525 millioner kroner, et rekordbeløb for en italiensk spiller.

Juridiske og sportslige myndigheder har undersøgt fodboldspilleres brug af ulovlige bettingplatforme i Italien.

Juventus' midtbanespiller Nicolo Fagioli har accepteret en karantæne på syv måneder, som en del af et forlig med FIGC, efter at have indrømmet spilleproblemer.