Bettingskandale: Tonali indrømmer også ludomani - ønsker samme aftale som Fagioli

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bettingskandale: Tonali indrømmer også ludomani - ønsker samme aftale som Fagioli

Sandro Tonali står sandsynligvis også til en lang karantæne.
Sandro Tonali står sandsynligvis også til en lang karantæne.Profimedia
Den italienske landsholdsspiller Sandro Tonali (23) har indrømmet sin ludomani i forbindelse med efterforskningen af mulig ulovlig sportsbetting. Som rapporteret af Gazzetta dello Sport, har Newcastle Uniteds midtbanespiller indsendt et tilsvarende certifikat til det italienske fodboldforbunds chefanklager. Tonali erklærede sig også villig til at gå i terapi.

Ifølge medierapporter søger Tonali, der skiftede til Premier League fra AC Milan i sommer for 522 millioner kroner, en lignende aftale som Juventus-profilen Nicolo Fagioli, der blev enig med forbundet om en syv måneders udelukkelse.

Den 22-årige skal også betale en bøde på lige over 93.000 kroner, og gennemgå mindst seks måneders terapi for at bekæmpe sin spilleafhængighed. Derudover skal Fagioli deltage i ti forelæsninger om ludomani.

Fagioli siges at have oparbejdet en gæld på 22 millioner kroner på grund af sin ludomani. Tonali har ikke gæld, men hans situation er mere alvorlig end Fagiolis, fordi han spillede på sine tidligere klubber Milan og Brescias kampe, skriver italienske medier.

Nicolo Zaniolo (24) fra Aston Villa er også involveret i skandalen. Gambling er generelt tilladt i Italien, men ikke på ulovlige online platforme. Spillere må dog ikke spille på sportsgrene, hvor de selv er aktive.

Den tidligere kendisfotograf Fabrizio Corona, som offentliggjorde affæren, har allerede meddelt, at han vil sætte navn på flere involverede fodboldspillere.