Rodri: Manchester City nyder tæt kamp om Premier League-titlen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rodri: Manchester City nyder tæt kamp om Premier League-titlen

Opdateret
Manchester Citys midtbanespiller Rodri (til højre) i aktion mod Liverpool på Anfield.
Manchester Citys midtbanespiller Rodri (til højre) i aktion mod Liverpool på Anfield.AFP
Rodri siger, at Manchester City nyder udfordringen med at skulle være næsten perfekte i deres resterende 10 kampe for at vinde en rekordgivende fjerde Premier League-titel i træk.

Søndagens højspændte 1-1-resultat på Anfield efterlod Pep Guardiolas hold på tredjepladsen, men kun et point efter Arsenal, som topper tabellen på målforskel fra Liverpool.

Citys næste ligakamp er mod Arsenal i slutningen af måneden, og der venter derudover udfordrende kampe mod Aston Villa og Tottenham.

Søndagens uafgjorte resultat var kun anden gang, at Guardiolas hold tabte point i ligaen siden midten af december, og den spanske midtbanespiller Rodri er sikker på, at de kan sætte en ny sejrsstime sammen.

"Vi har brug for en pause. Vi har FA Cup-kampen (mod Newcastle) og skal derefter til landskampe, så det vil være godt for os at blive frisket op og i stand give det sidste skub i slutningen af sæsonen," siger han.

"Vi ved, hvor gode vi er i den sidste del af sæsonen, vi skal bare lade batterierne op igen og fokusere på de sidste 10 kampe. Det ser ud til, at man skal vinde ni eller 10 kampe for at vinde Premier League. Dette er udfordringen, og vi vil løfte den."

Rodri sagde, at sidste sæsons Treble-vindere ikke var på toppen mod Liverpool, selvom de kom foran ved John Stones og havde overtaget i første halvleg.

Liverpool slog stærkt tilbage efter pausen, og efter Alex Mac Allisters udlignende straffespark var det værterne, der så mest ud til at vinde.

"En utrolig kamp. Vi startede rigtig godt med hensyn til chancer og dominans, og jeg synes, det var ret godt. Anden halvleg var deres halvleg," siger Citys midtbanespiller.

Han tilføjede:

"De kæmper for Premier League ligesom os, og vi fik et point. Det betyder meget. Vi er med i kampen, og denne klub handler om holdets mentalitet. Nogle gange, når vi ikke spiller godt, er det vigtigt, at vi ikke taber."

"Nogle gange er det modsat, og så er det os, der skal forsvare lidt mere. Vi skabte ikke mange chancer, og sådan er det, vi er nødt til at tilpasse os nogle gange. Vi ville gerne have tre point, men i sidste ende er uafgjort retfærdigt."