Nottingham Forest-manager indrømmer, at dommerfejl er svære at fordøje efter nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Nottingham Forest-manager indrømmer, at dommerfejl er svære at fordøje efter nederlag
Forest er nummer 17 i Premier League med 26 point.
Forest er nummer 17 i Premier League med 26 point.Reuters
Nottingham Forest-manager Nuno Espirito Santo udtalte, at det er svært at fordøje dommerfejl, efter at hans hold blev nægtet flere straffespark i deres 2-0 Premier League-nederlag mod den anden nedrykningstruede klub Everton i søndags.

Forest-lejren var vred over at blive nægtet tre straffespark, alle mod Ashley Young, efter at Everton-backen ramte Giovanni Reyna på foden, efterfulgt af en hånd på bolden og en tackling på Callum Hudson-Odoi i feltet.

Kun få minutter efter kampen på Goodison Park udsendte Midlands-klubben en stærkt formuleret erklæring på det sociale medie X, hvor de beskyldte Video Assistant Referee (VAR) for at være Luton Town-fan. Forest tilføjede, at de nu vil overveje deres muligheder.

Reuters har kontaktet dommernes organisation PGMOL for en kommentar.

"Jeg forstår ikke årsagen og beslutningen fra (dommer) Anthony Taylor og VAR Stuart Attwell, fordi jeg ser billederne," sagde Nuno til Sky Sports.

"Det er svært at forstå. Der er straffe på Gio Reyna, det er et spark, fortæl mig ikke, at det ikke er kontakt. Det er et straffespark, så en håndbold, og så situationen med Callum.

"Så det er forståeligt, at vi reagerer sådan som klub, for vi vil gerne gøre tingene rigtigt. Vi vil ikke have dårlige dommere. Vi vil have gode beslutninger.

"Okay, hvis vi tabte kampen i dag, og der ikke var nogen episoder, så tager vi det med. Men vi gjorde tingene rigtigt, på de rigtige tidspunkter."

Forests position i Premier League
Forests position i Premier LeagueFlashscore

Efter at være blevet fratrukket fire point for de økonomiske overtrædelser ligger Forest på 17. pladsen med 26 point, fire færre end Everton på 16. pladsen, som har en kamp i hånden. Oprykkerne fra Luton ligger en plads og et point under Forest i tabellen.

Forest møder de regerende mestre fra Manchester City på søndag.