Newcastle leverer enestående comeback og slår West Ham i overtiden

Newcastle var ude i noget af en rutsjebanetur mod Hammers.
Newcastle var ude i noget af en rutsjebanetur mod Hammers.AFP
Nogle kampe er bare vildere end andre.

Den storsatsende engelske fodboldklub Newcastle var bagud 1-3, men vendte det truende nederlag til en 4-3-sejr efter et vanvittigt comeback mod West Ham i Premier League.

I det 77. minut scorede Newcastle det første af de tre mål, der fuldendte comebacket i lørdagens episke fodboldkamp hjemme på St. James Park.

Men vi tager lige dramaet fra en ende af.

Newcastle kom foran 1-0 efter blot seks minutter, da Alexander Isak udnyttede et straffespark efter et VAR-tjek.

Et kvarter senere svarede West Ham flot igen og udlignede til 1-1, da angriberen Michail Antonio udnyttede en friløber efter en perfekt dybdebold fra Lucas Paqueta.

Derefter stjal den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus rampelyset. Han stod bag de to næste West Ham-mål.

Ti minutter inde i første halvlegs tillægstid hamrede Kudus bolden op i nettaget til en 2-1-føring.

Tre minutter efter pausen stod Kudus bag den frispilning, der gav Jarrod Bowen en friløber til 3-1-scoringen.

Newcastle-manager Eddie Howe skiftede efterfølgende fire friske spillere ind, og især den indskiftede midtbanespiller Harvey Barnes skulle vise sig at blive afgørende.

Men først blev Isak dobbelt målscorer, da svenskeren udnyttede endnu et straffespark efter et VAR-tjek og reducerede til 2-3 efter 77 minutter.

Fem minutter senere udlignede Barnes til 3-3, og den 26-årige englænder var ikke færdig med at brillere.

Fra kanten af feltet sparkede Barnes i det 90. minut bolden ind i højre side af målet og gjorde det til slutresultatet 4-3.

Newcastle rykker med sejren op på ottendepladsen og er nu kun et enkelt point efter West Ham, der har spillet en kamp mere.

Stillingen I Premier League
Stillingen I Premier LeagueFlashscore

Trods sejren får Newcastle dog vanskeligt ved at gentage sidste sæsons top-4-placering i Premier League.