Morten Hjulmands træner indgår angiveligt 'mundtlig aftale' om at blive Klopps afløser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Morten Hjulmands træner indgår angiveligt 'mundtlig aftale' om at blive Klopps afløser

Ruben Amorim har stået i spidsen for Sporting siden 2020.
Ruben Amorim har stået i spidsen for Sporting siden 2020.LUSA
Rygterne tager til om, at Ruben Amorim (39) vil forlade Sporting Lissabon i næste sæson. Tirsdag bekræftede Florian Plettenberg, Sky Sports' transferekspert, at der eksisterer en mundtlig aftale mellem den portugisiske træner og Liverpool.

Den portugisiske træner er favorit til at efterfølge Jürgen Klopp (56) på Anfieldog forhandlingerne mellem klubberne er stadig i gang.

På Anfield står Amorim angiveligt til at få kontrakt på tre sæsoner og dermed være knyttet til The Reds indtil 2027, i hvad der ville være hans første erfaring som træner i udlandet.

Men for at aftalen kan blive en realitet, skal der stadig forhandles med Sporting.

Amorim har kontrakt frem til 2026, og Fabrizio Romano rapporterer, at frikøbsklausulen er 30 millioner euro (25,7 millioner pund) for indenlandske klubber og 20 millioner euro (17,1 millioner pund) for udenlandske klubber.

Romano mener også at vide, at der er en aftale om at lade ham gå for 10 millioner euro (8,5 millioner pund), hvis en topklub kommer forbi.

Amorim er tidligere portugisisk landsholdsspiller med ophold i Benfica, Belenenses og Braga og er i øjeblikket i gang med sin femte sæson som Sporting-træner. Han førte løverne til titlen i 2020/21.